פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

16/12/1999 | 06:23 | מאת: רמי מור הומאופט

שלום רב לכלל חולי הפסוריאזיס. הנני מטפל בחולי פסוריאזיס, ובחולי אורטיקריה, ובחולי אטופיק דרמטיטיס, בשיטה אלטרנטיבית בלעדית מפאת זהירות מקצועית ומשפטית אינני רוצה להגיב במעמד זה על החומר שהוצע כאן לטיפול בפסוריאזיס. בכל מצב, יש אפשרות טיפול אשר מביאה מזור רב לחולי פסוריאזיס. ניתן להתקשר עימי בטלפון, 04-8441908 בין השעות : 900-19.30 ואשמח למסור פרטים.

27/12/1999 | 05:13 | מאת: רמי מור הומאופט

שלום רב. בהודעתי מיום 16.12.99 בדבר טיפול בחולי פסוריאזיס, נפלה טעות במספר הטלפון שלי. צריך להיות : 8441908 - 04 ולא כפי שפורסם. אודה לכם באם תתקנו את הטעות. בברכה. רמי מור הומאופט.

03/01/2000 | 18:11 | מאת: אלמוני שאכפת לו

ידידי ההומופט חוצפה רבה לך, לכתוב, חזור וכתוב, בפורום שאינו מסחרי במהותו - את מספר הטלפון שלך.

29/07/2000 | 12:33 | מאת: יורם

לכל המעונין, יש לי את המטרד שנקרא פסוריאזיס מאז שאני זוכר את עצמי. מספר פעמים שניסיתי לפנות לרופאי אליל למינהם, הדבר לא עזר בכלום, מלבד כמובן עזרה משמעותית לחשבון הבנק של רופאי אליל אלו. אני ממליץ בחום, לכל מי שקורא הודאה זו, לפנות לרופא עור אמיתי, ויש רבים וטובים כאלו גם ברפואה הציבורית וגם ברפואה הפרטית. פסוריאזיס הינה מחלה או מטרד הניתן לטיפול, העיקר סבלנות ועיקביות. בברכה, יורם

11/10/2000 | 23:11 | מאת: אל

שלום לך יורם, גם אני סובל ממחלת הפסוריאזיס כ-23 שנים וניסיתי והתנסתי לצערי ברופאי אליל למיניהם לאחרונה גם אפילו לפני כשנתיים כי מי כמונו יודעים שהיינו רוצים להיפטר מ-"המטרד" כפי שאתה מכנה את זה,אך לדעתי אפילו הרפואה הקונבנציונלית בתחום הדרמטולוגיה,כלומר העור נותנת צעד כמו שפיל מתקדם פעם בחמישים שנה ועד אשר לא יצא הגן (ימח שמו) שאחראי למטרד זה נצטרך לדעת להשלים איתה,עם המחלה. דע לך וגיליתי ואני מגלה זאת על בשרי יום יום שכאשר אני רגוע המטרד הולך ופוחת וכאשר אני חווה טראומות נפשיות,מתחים מבית או מחוץ כמו בעבודה וכו' זה פורח ועוד איך,אבל מה לעשות הייתי רוצה שחיי יהפכו לנירוונה אחת גדולה ,או לכל הפחות לכך אני שואף. מזדהה בהחלט,ומאחל לך שנה ללא פסירי,אל

מנהל פורום רפואה משלימה