תוצאה של C-Reactive Prot.
דיון מתוך פורום רפואת משפחה
שלום, אני סובלת מזה כחודשיים מגירודים בגוף המלווים בסימנים אדומים. כמו כן, כמעט כל יומיים מתנפח לי משהו אחר בגוף (בד"כ באיזור הפנים), מיום ליום המצב יותר גרוע. הפנו אותי לבדיקות דם וראיתי שהערך של ה C-Reactive Prot. יצא 21.2. מה זה אומר? בלי קשר לזה, אני כבר עברתי שלושה רופאי עור שהביאו לי כדורים שלא משנים את המצב במאום
1. איני יודע מה הנורמה במעבדה בה זה נבדק. 2. CRP זה אחד ממדדי הדלקת, ואינו ספציפי לשום דבר. 3. החיפוש אחר גורם אלרגיה יודע להיות לעיתים מתיש ומתסכל. אני מקווה שרופא המשפחה בתמונה ולא רק רופאי עור. 4. כדאי גם לבדוק צואה לפרזיטים במסגרת החיפושים.
תודה על התגובה, המדדים בהם נבדקו היו 0-5, כן, רופא המשפחה מעורב והפנה אותי לתל השומר למחלקה מיוחדת. הוא טוען שהיה לו מקרה כזה וזה מחסור באיזה אינזים בגוף. לצערי בתל הושמר הפנו אותי שוב למרפאת עור. הכדורים שנתנו לי לא עוזרים.