שאלות
דיון מתוך פורום רפואת משפחה
שלום! 2 שאלות באותו עניין: 1) כשיש הפסקת חשמל למשך 4-5 שעות, האם נגרם נזק משמעותי לאוכל שבמקרר ובמקפיא (בעיקר לדברי חלב שבמקרר ולמוצרים קפואים שבמקפיא, כמו שניצלים ובשר) או שאפשר לאכול אותו כרגיל וללא חשש? 2) אם השארתי את דלת המקרר ו/או המקפיא פתוחות במקצת (רווח קטן של כסנטימטר אחד) למשך 4-5 שעות, האם נגרם נזק לאוכל שנמצא שם (שוב, בעיקר לדברי חלב ולמוצרים הקפואים)? תודה מראש.
בדרך כלל לא קורא כלום רע