שואלת

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

02/10/2012 | 19:48 | מאת: ציפי

שלום רב, הכנתי מאפה ובדיעבד גילתי שהגבינה ששמתי בו - גבינת חמישה אחוז לבנה כללה מעט עובש ירקרק שהתפתח בחלק העליון של הקופסה (פחות מכפית) שמעתי שהעובש הירקרק גורם לפגיעה מוחית. קצת כבר אכלתי מזה... . 1. האם כתוצאה מכך עלול להיגרם נזק בלתי הפיך. 2. האם אפשר לאכול את כל יתר המאפה שנשאר? תודה

03/10/2012 | 01:26 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

1. תמשיכי להנות מחופשת החג. 2. מן הסתם כל העובשים מתו בחום האפיה. 3. האם ביקשת ממי שאמר לך את זה שיביא ביסוס כתוב לשמועה? 4. מעולם לא שמעתישמעט עובש בקופסת גבינה עשה נזק. עיקר הנזק ייגרם למשקל שלך מאכילת מאפים.

מנהל פורום רפואת משפחה