כיב קיבה ומזון חריף
דיון מתוך פורום רפואת משפחה
האם מזון חריף כגון סחוג ירוק(מה שנקרא בחנויות זחוק ירוק תימני) או בצלים מסוגנים שונים, אם אוכלים אותם על קיבה יחסית ריקה או מפריזים באכילתם או שלא אוכלים אותם יחד עם עוד משהו , יכולים לגרום או לעודד היווצרות של כיב קיבה? תודה
לקריאה נוספת והעמקה
מה זה משנה בתיאוריה? אם לך אוכל מסויים גורם לסבל- אז אצלך זה לא טוב ולא משנה אם זה כיב או סתם גירוי בקיבה, ולא משנה אם ידוע או לא ידוע. לא ידוע לי על מחקרים שבדקו בצורה מדעית אם סחוג ירוק גורם לכיב קיבה.