מסוכן?מפחיד?
דיון מתוך פורום רפואת משפחה
שלום, היה לי זיהום שנגרם מחתך קל, או מעקיצה והתפרץ כמעיין נפיחות כמו שעורה,מעל העין בעפעף שסוגרים ופותחים, רופא עינים נתן משחה נגד זיהום ועבר האים מתן אנטיביוטיקה יכל להזיק או למשל לגרום אחכ לוירוס אחר? האים יתכן חלילה שזה נגרם מוירוס שהיה לי והשפיע על מערכת החיסון ואז פותח מהר זיהום? אצלי המערכת חיסון ב"ה חזקה תמיד ולא יודעת מה קרה לאחרונה אשמח לתגובה
לקריאה נוספת והעמקה
למה מפצע קטן על העפעף את/ה רצ/ה לבעיה במערכת החיסונית? למה סיבוכים של וירוס? היה טיפול טוב והבעיה חלפה, למה לחפש צרות במקום שאין? לא הבנתי.
שמתי את המשחה האנטיביוטית כמה ימים עכשיו אבל נשאר עיגול כמו צבע גוף אבל בולט לבן צהוב כזה מעל העין זה יגליד או חלילה צלקת?יש עוד מה לטפל? האים שימוש במשחה אנטיביוטית מעל 5 ימים תזיק חס וחילהל לאיברים אחרי םאו לא ואין סיכוי?