חייב ייעוץ ואת העזרה שלכם דחוף
דיון מתוך פורום רפואת משפחה
שמי מאיר אני בן 18 וחצי, כניראה שאת בתת משקל, הגובה שלי הוא 1.82 ואני שוקל 58 אני חייב להעלות במשקל, אבל לא יודע איך. אני אוכל מלא מלא אבל לא עולה במשקל, מה אפשר לעשות ? חייב את העזרה שלכם תודה רבה
זה אכן מצב חשוב, אבל לא דחוף. זה לא קרה אתמול בבקר. איני יודע מה זה "אוכל מלא", איני יודע מה הוצאת האנרגיה שלך, איני יודע איך נראים בני משפחתך, מה הרקע הבריאותי שלך, האם היית אצל רופא המשפחה, מה נאמר ומה ייעצו לך, האם היית אצל דיאטנית....? אם כתבת דחוף זה אומר שמשהו קרה היום. מה קרה? היית בלשכת גיוס??
בלשכת גיוס הייתי ונתנו לי פרופיל 73 אמרו לי להעלות במשקל ויתנו לי פרופיל 97 (מלא) לא יודע חברה שלי כול פעם אומרת לי תוכאל תוכאל תשמין תעלה במשקל וזה מעצבן אותי ואני רוצה לעשות עם זה משהו. אבא שלי כמוני רזה אולי זה גנטי? אני גם מעשן כול יום ושותה פעם בשבוע. אוכל כול יום פיצות. מה עושים במצב כזה? יש דיאטה להשמנה?