v.coli

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

14/11/2001 | 10:07 | מאת: הדס

שלום. לאחר טיפולים מוטעים בקנדידה, שלא הייתה, שלח רופא הנשים משטח וגינלי ונמצא כי אני סובלת מ v.coli. טיפול אנטיביוטי של 7 ימים לא הועיל. האם רופא המשפחה יכל לשלוח בדיקת צואה לגילוי אותו חיידק? תודה על תשובתך המהירה.

14/11/2001 | 19:29 | מאת: יואל

יש להניח שאת מתכוונת ל- E. coli (Escherichia coli ) חיידק השוכן באופן נורמלי במעי הגס. חבל על הניסיון לגלות אותו בצואה, שהרי כולנו תקווה שהוא דווקא כן יימצא שם. תמשיכי לקחת אנטיביוטיקה, החיידק ייעלם והקנדידה תצוץ על בטוח. ובכלל, כדאי שתחפשי לך רופא אחר. ולבסוף, , כדאי לך להמעיט גם בבדיקות. על רפואת סרק שמעת? למרות שרפואה היא הפרנסה שלנו, מוטב לכם להתחיל להבין שמצב נורמלי של אדם, זה להיות בריא! אל תחפשו מחלות! שמא, חלילה, גם תמצאו אותן!

16/11/2001 | 12:27 | מאת: דר שלמה וינקר

ליואל והדס שלום על פי תשובתו יואל נשמע כרופא (אם כי הוא לא מזדה ככזה). אני מסכים עם רוח הדברים שלו, אם כי מסקנתו הבוטה - תחליפי רופא- אולי מרחיקת לכת מעט. בברכה ד"ר וינקר

מנהל פורום רפואת משפחה