היי

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

10/06/2008 | 19:56 | מאת: משה

שלום אני רוצה לשאול שאלה. לי יש G6PD, כידוע רגישות לפול. השאלה היא, אני בן 17 ואני רוצה לעבוד במעדה כשאר המסעדה מחולקת כך: 2 שליש מן המסעדה הוא חומוס-פול, והשליש הנותרהוא הוא שייקים ומיצים. האם מותר לי לעבוד במסעדה כזאת כשאר אני עובד בשליש של השיקיים\מיצים, ולא ב-2 שליש של החומוס פול [למרות שהריחות במסעדה הוא פול], אך אני לא טועם או אכול פול.

לקריאה נוספת והעמקה
11/06/2008 | 23:17 | מאת: ד"ר יעל הס

אם אתה לא אוכל את הפול אין שום בעיה. הריח לא גורם לשום בעיה מבחינת הרגישות לפול.

מנהל פורום רפואת משפחה