היי
דיון מתוך פורום רפואת משפחה
שלום אני רוצה לשאול שאלה. לי יש G6PD, כידוע רגישות לפול. השאלה היא, אני בן 17 ואני רוצה לעבוד במעדה כשאר המסעדה מחולקת כך: 2 שליש מן המסעדה הוא חומוס-פול, והשליש הנותרהוא הוא שייקים ומיצים. האם מותר לי לעבוד במסעדה כזאת כשאר אני עובד בשליש של השיקיים\מיצים, ולא ב-2 שליש של החומוס פול [למרות שהריחות במסעדה הוא פול], אך אני לא טועם או אכול פול.
לקריאה נוספת והעמקה
אם אתה לא אוכל את הפול אין שום בעיה. הריח לא גורם לשום בעיה מבחינת הרגישות לפול.