תוצאה חריגה בבדיקות דם
דיון מתוך פורום רפואת משפחה
דר שלום רב, בבדיקת דם שגרתית שעשיתי בתחיל הריון נמצאה התוצאה החריגה שלהלן: Leucocytes (U) - cell/µl = 100 אודה לך אם תוכלי לאמר לי מה משמעות החריגה והאם יש סיבה לדאגה. בתודה מראש וכל טוב
תרגום בדיקת הדם שלך טסית דם אנדוטהאליאל תא פעולות גומלין במארין נוגדן -גרום דלקת המפרקים סצ'מיטת-סודי השג את אל. רהאאמאטולוגי. 2005; 44: 885-889.
רונן, תודה על ההתיחסות אך אינני מבינה את התשובה. אודה לך אם תוכל להסביר. בנוסף, אודה גם על תשובת רופא.
אני מבינה שיש אנשים שמשעמם להם בחיים, ואין להם מה לעשות חוץ מלהציק לאנשים. אם משעמעם לך אני מציעה לך ללכת לתרום מעצמך בפן החיובי ולא השלילי, ואולי אז תלמד להבין שבריאות זה לא צחוק.
הבדיקה מראה שיש מעט תאי דם לבנים בשתן. זה ממצא שגרתי. ייתכן עקב חוסר שתיה. כדאי לחזור ולבצע גם תרבית שתן אבל רוב הסיכויים שהכל תקין.