טעם מר בפה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

05/08/2005 | 00:10 | מאת: נועה

שלום רב ד"ר אמי (בת 70) לקתה בחיידק ודלקת בקיבה ומטופלת מזה שבוע בטיפול אנטיביוטי משולש.. והחלה לסבול מטעם מר מאד בפה, האם זה חלק מתופעות הלואי של התרופות או שמא ממצא מדאיג?

לקריאה נוספת והעמקה
05/08/2005 | 08:05 | מאת: ד"ר יעל הס

בהחלט ייתכן שזו תופעת לואי של התרופות. שתמתין עוד כשבוע. אם לא יחלוף שתפנה לרופא. מומלץ מאד להוסיף לטיפול חיידקים פרוביוטים - או בצורת יוגורט או ככדורים.

06/08/2005 | 10:29 | מאת: ד"ר שי מזור

הטפול המשולש ניתן לחולים הסובלים מכאבים פפטיים (צרבות) והימצאות הליקובקטר מי נותן טפול משולש למטופלת בת 70 -איזה אבסורד!! כל אדם בגיל 70 יש לו הליקובטר פילורי =זה לא אומר שלכל בני ה70 יש צורך לתת טפול משולש,,,,,,,,,,,,,,,,

07/08/2005 | 02:54 | מאת: נועה

שלום ד"ר הכל התחיל מכך שיום אחד היא פשוט קמה עם בחילות, חיכינו עם זה שבועיים כי היא התחילה כדור סכרת חדש (מטפורמין) וחשבנו שאלו רק תופעות לוואי, שהיא הפסיקה את הכדור כי לא יכלה לשאתו והבחילות המשיכו עשינו בדיקות דם שהעלו שהחיידק קיים (לפי מה שאני זוכרת ברמות של 2.8 או משהו כזה, לצד לקוציטוזיס קלה (13.000) וסטייה קלה שמאלה... רופאת המשפחה של אמי החליטה על הטיפול הזה, יש לציין שהיא בסופו ואין הטבה של ממש בתחושותיה והתחושה שלנו היא לא נעימה שכן אפופה במסך עשן כל הזמן.. יש לך הצעה או רעיון כלשהו שיכול להעיר את עיננו?

מנהל פורום רפואת משפחה