אנא קראו עד הסוף בלי לפספס כלום!עזרו לי!אנא!!!!!
דיון מתוך פורום רפואת משפחה
שלום דר" הס יקרה בך אני בוטחת ותמיד תמיד עזרת לי!!!! יש לי בקשה ממך!אנא עזרי לי ואל תפני אותי לימקור אחר כי כבר איפה לא ניסיתי! אז ככה אין לי פשוט לאן לפנות ואני מיואשת! אני תלמידה טובה מאוד טפו טפו בלי עין הרע היום קיבלתי הצטיינות ועליתי לבמה. יש לי בעיה יש לי אחות קטנה מה זה קטנה?בת 10 בשוילי אחות קטנה תמיד תהייה קטנה כי זהו אין לי יותר!שתהיה בריאה ותחייה חיים ארוכים אמן! אז ככה-היא לומדת בבית ספר שהכי טוב בעיר מבחינת רמה-אבל-כל הזמן מקללים וחונקים ומרביצים שם היא באה הבייתה ומתחילה לקלל אוץתי לנשוך אותי להציק לי להרביץ לי להפריע לי ללמוד לבגרות לקלל איום ונורא כמו שלא חלמתי"תמותי בצבא תמותי אמן שידרסו אותך וגו" אל זה שלפעמים לא ר\קניתי לה סתם גלידה היא שולטת עלי חושבת שמותר לה הכול מן העליונות כזאת אגב אני בת 17 עוד 4 5 ימים! ההורים שלי שבלי עין הרע טפו טפו עובדים קשה מ 6 בבוקר עד 8 בערב להשגת הפרנסה לא מתייחסים אלי בכלל! אני מסבירה יפה שזה לאי תכן מה שעובר עלי מצעידה הם לא מתש\יחסים בטענה שקטנה ועזבי אותה ומותר לה ולא יודעים כלל וכללל מ אני מרגישה חשבו להם הפרנסה יותר ממני היו םאמארתי שבהעמל רב הייתי מצטיינת כיתתית כה השקעתי חלמתי להצילח והגעתי לבד בלי העזרה ביל כלום ולא אמרו לי אפילו כל הכבוד אמרו לי"בטח נתנו לך את זה שלא תבכי" יעני להתעלל בי בכוונה אפילו שזה בצחוק זה נורא מעליב אותי! חברותש לי מצלצלןת היא מאזינה מצתד זני מצירקה מקללת וגורמת להן לא להתקשר אלי שכרגע אין לי כמעט חברות דשמצללות אלי בכגלללה ולהם לא אכפת! נגיד כואב לי הראש ואני מתה לא יכול ה לזוז מכאבים לא נותנים לי אפילו כובס מים אבל עיל תמיד באופן קבןע מצווים-אין בבקשה תודה לבריאות או סליחה תמיד תמיד מציום כועסים לשווא אחותי לא מנקה מתנפלים עלי גם באמצע לימודים לבחינת בגרות לעולם לא מחמיאים נכו ןשדןןאגים ונותנים לי הכול על מגש של כסף ברוך השם גם אם אין אבל לא מביני םשאני גם כן קיימת בבית ושאחותי התנהגותה בלתי נסבלת הם חושביפ-אני נולדתי יצאתי מהבטן קודם אז אני לא שווה יותר הם חושבים שתעודת הצטיינות זה מובן מעליו ולא דורש התיחסן ת הם חושבים שאני שפוט שלהם סוס עבודה לי אסור לאכול בסלו ןאו לשים רגליים כואבות ל ע שרפרף להם כן!לי אסור לאכול בלי צלחת להם כן! תמיד צועקים ב 5 בבוקר להעיר אותי שאני ישנה רבי ם ביניהם מקללים ואני מתה לישון אך לא עושזרת מילה תמיד תמיד לא שמים לב אלי נותנים לאחויתי הכל מכינים לה נגיד ארוחת ערב לי לא קואים קונים לכל המשפחה ארטיק גם לבני ודים אותי שכחו אני אשאר כמו כלבה אחרוש אלמד יכאב לי נפשית לא יכאב לי אקבלא ת ה 100 שלי אהיה רופ]אה כמו שנאי שואפת בעזרת השם ואלי הם תייחסו תמיד ככלבים????!!! אני רוצה להוועץ עמם-אסור הדלת סגורה(מטאפורית כן) אני רוצה לבקש משהו אי אפשר לדבר איתם בנחת אי אפשר לבכות שכואב אי אפשר מש אני מרגישה שאין לי משפחה פיזית יש נפשית לא! נאי תמיד מוצאת פורקן אצל סבתא וסבא שיבדלו לחיים אבל מה האעשה?לא תמיד זה אפשרי? זה מציק לי דר" מציק עד עומק הלב כבר 5 לילות חלמתי חלום רע וכרגע בכי מר ודמעות ]ורצות בי כשאני רושמת!מה אעשה?איך אתגכבר??????????????????????????????????
כבר שאלת שאלה דומה בעבר ועניתי לך בהרחבה. בעיקרון את צריכה עזרה או של פסיכולוג או של קרוב משפחה שניתן לדבר איתו. יש פורומים של פסיכולוגים באתר הזה וניתן לפנות אליהם בשאלה הזו. מקווה שתתגברי בסופו של דבר.
הי דר" לא לא שאלתי אצלך שאלה כזו אינני דורשת פסיכולוג ואני עושה שיחות עם סבתא וסבא והם עוזרים לי אבל איך זה ימשיך?
בוקר טוב לך. אני לא רופאה , אך אמא. אני מציעה לך לנסות שוב לשוחח עם ההורים שלכם, ותאמרי להם: "אני רוצה לדבר עם שניכם דברים מאד מאד חשובים, אם אתם הורים תתנהגו כמו הורים ולא העיקר הפרנסה (שהיא גם חשובה), ותוציאי את כל מרי ליבך, ותגידי להם כל מה שכואב לך, ותיראי מה תהיה תגובתם, אולי יפתחו להם האזנים והענים ויישנו את התנהגותם. אם לא, לצערי, כנראה יש לך הורים פרימיטיבים, אז אני מציעה לך לספר את הכל ליועצת של הבי"ס בו את לומדת - ואני חותמת לך שזה יעזור, זהו תפקידה. הם יזמנו את הוריך ואם ז לא יעזור ואולי הוריך יכעסו עליך ואולי חלילה יגיבו פיזית - תלכי לעובדת הסוציאלית של העיריה במקום מגוריך. אני רואה את זה בחומרה, ההורים שלך חייבים להיות לך לאוזן קשבת, ולעזור לך במצוקה, ולהראות לך חיבה, דאגה ולא לעשות הפלייה בינך ובין אחותך ולהתעלם ממצוקותיך. דברי קצת עם הוריך בתקיפות ולא להיות יורמית ושקטה, תהיי חזקה ואם תעשי מה שכתבתי לך- תראי אור בבית והבית יהפוך לבית נורמלי וחם. מקווה שעזרתי לך - חגית.