בלוטת לימפה
דיון מתוך פורום רפואת משפחה
שלום אני מזה כשנה סובל מבלוטה מאחרי אוזן שמאל שמיתנפחת מסיבות לא ממש ברורות לפעמים מלחץ נפשי או ממאמץ פיזי עשיתי בדיקות דם ואמרו לי שהן תקינות אנושא היה פחות מדאיג אותי אם לא היתה לזה הפשעה אבל יש ברגע שהבלוטה מגיעה לגודל מסויים החלק האחורי של הראש מעל העורף כואב בצורה מוזרה לא של מגרנה אלא ממש כמו אחרי שמכבלים מכה אז הכאב שנישאר.... אני בן 20 ואני בריא בדרך כלל חוץ מאסטמה בעיקר בילדות ויש קשר להפרעות במתן שתן? ולמצבים נפשיים? תודה רבה!
האם ביצעו אולטרסאונד של הבלוטה או לקחו חומר לבדיקה ? לא נראה לי שיש קשר למצבים נפשיים או לקושי במתן שתן. לעומת זאת לקושי במתן שתן יכול להיות קשר למצבים נפשיים.
לא עשיתי אולטרא סאונד ולא דיקור או משהו כזה אין דבר ספציפי שזה יכול להיות הבנתי שיש סוג של סרטן לימפומה אני פשוט לא רוצה לחשוב סתם דברים ולאיזה רופא צריך לפנות בשביל לבדוק את זה כל רופא שהייתי אצלו אמר שזה יכול להיות זיהום עוד או זיהום אחר או פצים בקרקפת (?) תודה על העזרה