סינדרום טומור ליזיס: גורמים אפשריים, מצבים דומים ומאמרים

מחפשים את הרופאים הטובים בישראל לסינדרום טומור ליזיס?
יש לנו את המאגר המושלם עבורכם
קרא עוד

סינדרום טומור ליזיס: תשובות ממומחים וייעוץ אונליין

תשובות לשאלות

שלום בוקר טוב, עברתי ניתוח לפני חודש ב-18.6 אינטראלאסיק. כ-3 שבועות לאחר הניתוח התחלתי לסבול מסינוורים מלווים בכאבים עזים בעין ימין ,העין כאבה לי ברמה של אי יכולת להסתכל על אור, הייתי בחדר חשוך למשך כמה ימים. נשלחתי לביקורת דחופה אצל דר' אייזנמן והוא איבחן את התופעה כ- TLS . רגישות יתר לאור. קיבלתי טיפול אינטנסיבי של סטרואידים וטיפות מרחיבות אישון וזה הקל לי על התופעה. כשירדתי במינון שוב התחילו כאבים, נשלחתי למיון בביח' קפלן והרופא שם הביא לי שוב טיפול בסטרואידים- בהתאם להוראותיו של דר' אייזנמן. היום הייתי אמורה להפחית מינון ל-2 טיפות ביום של "סטרודקס" והבוקר החלו לחזור הכאבים וקבעתי ביקורת ליום חמישי הקרוב אצל דר' אייזנמן-לפי בקשתו. רציתי לדעת אחת ולתמיד, מה המשך הטיפול? מה ההשלכות לעתיד? ואיך נפטרים מהתופעה? אני סובלת המון, מפסידה ימי עבודה, וזה פוגם לי באיכות החיים ובתפקוד היומיומי שלי. אודה לתשובתכם המהירה!!!

שלום רב, קשה לי להעריך מה המצב הקליני של העיניים. התופעה של TLS מוכרת וידוע והיא חולפת לאחר טיפול בסטרואידים. אני ממליץ בכל מקרה על המשך טיפול בטיפות סטרואידיות ללא הפסקה ולא לרדת במינון עד יום הבדיקה על ידי ד"ר אייזמנן. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

שלום בוקר טוב, עברתי ניתוח לפני חודש ב-18.6 אינטראלאסיק. כ-3 שבועות לאחר הניתוח התחלתי לסבול מסינוורים מלווים בכאבים עזים בעין ימין ,העין כאבה לי ברמה של אי יכולת להסתכל על אור, הייתי בחדר חשוך למשך כמה ימים. נשלחתי לביקורת דחופה אצל דר' אייזנמן והוא איבחן את התופעה כ- TLS . רגישות יתר לאור. קיבלתי טיפול אינטנסיבי של סטרואידים וטיפות מרחיבות אישון וזה הקל לי על התופעה. כשירדתי במינון שוב התחילו כאבים, נשלחתי למיון בביח' קפלן והרופא שם הביא לי שוב טיפול בסטרואידים- בהתאם להוראותיו של דר' אייזנמן. היום הייתי אמורה להפחית מינון ל-2 טיפות ביום של "סטרודקס" והבוקר החלו לחזור הכאבים וקבעתי ביקורת ליום חמישי הקרוב אצל דר' אייזנמן-לפי בקשתו. רציתי לדעת אחת ולתמיד, מה המשך הטיפול? מה ההשלכות לעתיד? ואיך נפטרים מהתופעה? אני סובלת המון, מפסידה ימי עבודה, וזה פוגם לי באיכות החיים ובתפקוד היומיומי שלי. אודה לתשובתכם המהירה!!!

שלום רב, קשה לי להעריך מה המצב הקליני של העיניים. התופעה של TLS מוכרת וידוע והיא חולפת לאחר טיפול בסטרואידים. אני ממליץ בכל מקרה על המשך טיפול בטיפות סטרואידיות ללא הפסקה ולא לרדת במינון עד יום הבדיקה על ידי ד"ר אייזמנן. בברכה, ד"ר אליה לוינגר