טיפול שיניים לאחר הזרקות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

26/07/2015 | 15:33 | מאת: מיכל

בת 56. אני עוברת הזרקות של חומצה הילרונית בזויות הפה ויומיים לאחר מכן יש לי טיפול שיניים ושיננית. האם סמיכות האירועים בעייתית או יכולה לפגוע בפיזור החומר? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
26/07/2015 | 19:44 | מאת: ד"ר רובינפור מנו

היי ממליץ לך להרחיק בין שני אירועים לפחות כשבוע ימים. לפעמיים בטיפולי שיניים יש לחץ נקודתי בזוויות הפה שעלול לסבך את הזרקה. בכבוד רב דר רובינפור

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית