מתיחת פנים עם חוטים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

27/08/2014 | 15:43 | מאת: אודליה

שלום, אני בת 40 ומעוניינת להתנסות בשיטת החוטים למתיחת פנים, בפרט הסנטר. הסנטר שלי מאוד קטן ורציתי בעזרת החוטים להדגיש אותו. האם זה אפשרי? מסוכן?

לקריאה נוספת והעמקה
27/08/2014 | 21:15 | מאת: ד"ר רובינפור מנו

חוטים מסוגיהם השונים מיועדים לשיפור מראה העור או שיפור בנפילה של עור. יעילות של חוטים נושא לוויכוח אצל רופאים שונים ובוודאות לא מיועדות לקדם את הסנטר . הטיפול הטוב ביותר בסנטר אחורי הוא הכנסת שתל ובמקרה ניתוח יחסית פשוט. קיימת סוגים שונים של שתלים שרק בבדיקת מומחה אפשר להחליט עליהם בכוד רב דר רובינפור 037678008

04/06/2015 | 09:24 | מאת: מנו לייזרוביץ'

מסיבות רפואה (עישון כבד ותרופות) גיסתי לא הורשתה לעבור ניתוח. היא הלכה לרופא שהשתמש בחוטים עם משולשים עליהם או משהודומה. חוטים הם מארה"ב והם אושרו שם במשרד הבריאות שלהם שקרוי FAD. היא עשתה זאת לפני מספר חודשים ומה שהרופא אמר לה זה שהחוטים הם כמו בניתוחים שנעלמים בגוף. לדעתי הניתוח יצא טוב ונראה בסדר גמור

03/08/2015 | 14:33 | מאת: גבריאל חנני

במקרים מסויימים אפשר אפילו להימנע בעזרתם מניתוח. כמובן שכאשר ישנה צניחה גדולה של העור או שיכבת שומן גדולה מדי אז כדאי ליראות כירורג פלסטי ולשקול ניתוח

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית