מתיחת בטן בחוטים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

03/08/2014 | 10:35 | מאת: אלה

בזמן האחרון מדברים הרבה על נושא מתיחת בטן בחוטים יש לי עור רפוי לאחר הריון ) ילדתי לפני עשר שנים) וסימני מתיחה אין לי שומן בבטן והיה גם מנתח פלסטי שאמר שאיני מתאימה לניתוח מתיחת בטן כי "אין מה למתוח" ... אבל הבטן עם סימני מתיחה ועור רפוי וטבור מעוות ...האם לדעתך יש מצב שזה פתרון עבורי או ש"חבל על הזמן

לקריאה נוספת והעמקה
04/08/2014 | 11:15 | מאת: ד"ר רובינפור מנו

שלום אלה מצב שאת מתארת בבטן בדרך כלל נובע מהריונות עם סימני המתיחה בעוןר הבטן ולפי חוות דעת רופא פלסטיקאי שקבלת את לא מתאימה לניתוח. לצערי כל נושא החוטים יצאה מפרופורציה ובאופן חד וברור לא ניתן לשפר את מראה הבטן ע"י חוטים . לא קיים חוט שמטפל בסימני לידה או עודפי עור בבטן בכבוד רב דר רובינפור

04/08/2014 | 11:29 | מאת: אלה

תודה על התשובה המהירה אם כך, אני מבינה שאין פתרון בכלל?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית