נגישות
נגישות

מתיחת בטן אחרי קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה ומתיחת בטן

15/05/2014 | 07:58 | מאת: סיוון

שלום דוקטור חי אני בת 33 עשיתי ניתוח קיצור קיבה לפני 8 חודשים וירדתי עשרות קילוגרמים במשקל , הבטן שלי עדיין רופפת , למרות שבשאר חלקי הגוף רזיתי מאוד , הרופא שניתח אותי המליץ לחכות עוד 3 חודשים ולהתמיד בפעילות הגופנית ובמידה ולא יהיה שינוי ללכץ לייעוץ לניתוח מתיחת בטן , האם לדעתך אני צריכה לחכות ? זה פשוט נורא מפריע לי ביום יום ואני לא רואה שינוי. אודה לתשובץך המקצועחת

לקריאה נוספת והעמקה

פני לאבחון וייעוץ מסודר כבר עכשיו כדי שתוכלי לראות איך אפשר לסדר את הבטן שלך יפה. זה ייתן לך מוטיבציה וגם אם תרצי לרדת עוד מספר קילוגרמים תהיה לך מטרה מול העיניים. בשלב הזה כשהמשקל שלך כבר יציב וקצב הירידה איטי כבר לא יהיו שינויים גדולים וזה בהחלט הזמן המתאים להתייעץ. בהצלחה, ד"ר חי 054-6773805/6 - לקביעת תור לייעוץ ללא התחייבות