נגישות
נגישות

הגדלת חזה אובדן תחושה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה ומתיחת בטן

12/01/2014 | 06:32 | מאת: בתי

שלום רב. אני שנה לאחר ניתוח הגדלת חזה (מתחת לשריר, שתל של 250CC בלבד). איבדתי את התחושה בשני השדיים. ברוב חלקי השד-התחושה קהה מאוד ובפטמות-אין לי תחושה כלל. שאלותיי הן: 1. האם עדיין ישנו סיכוי לשיפור, או שנוכח הזמן שעבר והעובדה שאין כל שינוי ברמת התחושה המצב אבוד? 2. האם בעת ניתוח עתידי (להחלפת שתלים) יש סיכוי לשינוי בתחושה? או שמא כאשר הצב נפגע אין סיכוי לשינוי?

לקריאה נוספת והעמקה

בתי שלום, תחושה לאחר ניתוחי שדיים יכולה תאורטית להשתקם אפילו עד שנתיים לאחר הניתוח, אך לרוב ניתן להרגיש בשיפור משמעותי כבר כעבור שנה כך שהסבירות הולכת וקטנה ככל שהזמן חולף. ניתוח עתידי להחלפת שתלים לא יעזור לשיקום התחושה ולמעשה קיים אף סיכון נוסף קטן להחמרה בפגיעה התחושתית, אך לרוב זה לא קורה. שווה לנסות ליטול ויטמין B12 העוזר בשיקום קצות העצבים שיכול אולי לשפר את המצב אצלך. בהצלחה, ד"ר חי