שיעול לפני ניתוח הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

22/09/2013 | 13:19 | מאת: מריה

היי, שבוע שעברתי הייתי צריכה לעבור ניתוח להגדלת חזה דחיתי אותו כי הייתי חולה חום שיעול נזלת כרגע מתוכנן לי ניתוח לעוד יומיים אבל השיעול לא עבר האם יש סיכון בכך וכדי לדחות את הניתוח שוב?

לקריאה נוספת והעמקה
24/09/2013 | 16:00 | מאת: ד"ר נועם חי

הסיכון קשור להרדמה ולא לניתוח. לא מומלץ לבצע הרדמה מלאה עם הנשמה במצב כזה. עדיף לדחות את הניתוח עד להחלמתך המלאה. רפואה שלמה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית