נגישות
נגישות

ניתוח הרמת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה ומתיחת בטן

26/08/2013 | 11:38 | מאת: עדי

שלום. לפני כעשרה חודשים עברתי ניתוח הרמת חזה. אולם, לצערי הרב, התחושה בפטמות נעלמה כליל. רציתי לשאול האם ישנו סיכוי שהתחושה תחזור? והאם יש משהו שניתן לעשות על מנת לפתור את הבעיה המטרידה מאד. אשמח לתגובה יום מקסים. עדי.

לקריאה נוספת והעמקה

התחושה יכולה להשתפר אפילו עד שנתיים אחרי הניתוח, אך לרוב אפשר להרגיש בשיפור קל כבר בשלב הזה. ויטמין B12 עוזר להתחדשות תאי עצב ויכול אולי לסייע בהחלמת קצות העצבים שנפגעו בניתוח. התוספת לשיפור אינה גדולה אך עשויה לעזר במקרים גבוליים. בהצלחה...