ניתוח בטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

18/03/2015 | 19:19 | מאת: ***

לפני כ- 20 שנה עברתי ניתוח להוצאת שחלה. הצלקת היא לאורך הבטן. הבטן מעוותת לחלוטין ויש " סינר" של בשר ועור מאד מכוערים. כל החלק מהמותנים נראה לא טוב עקב דיאטות רבות ולדברי פלסטיקאי שהייתי אצלו בעבר מדובר בהחלשות שרירי הבטן . שאלתי האם אפשר בניתוח אחד לתקן את כל החלק מתחת לחזה ועד למפשעה אני בת 62 ולא אשה רזה

19/03/2015 | 16:57 | מאת: ד"ר נועם חי

התשובה העקרונית היא כן, אבל יש גורמים רבים שעלולים להוות מכשלה ועל כן עלי לראות אותך כדי לבחון את מידת התאמתך לניתוח. פגישת ייעוץ הינה ללא עלות ואני ממליץ שתקבעי אלי תור למרפאה 1-700-70-60-85

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית