משקל יעד

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה ומתיחת בטן

10/11/2014 | 08:52 | מאת: מלי

אני נמצאת שלושה חודשיים אחרי לידה. ידוע לי שניתן לבצע ניצוח למתיחת בטן רק לאחר שישה חודשים. הבעיה שלי היא גם עודף משקל. 85קג ל1.70מ. כש הרגליים והידיים שלי מאוד רזות יחסית לבטן ענקית. אני אחרי שש לידות ולא מתכננת הריון נוסף . השאלה שלי היא מה משקל היעד שאני צריכה להגיע אליו כדי שיהיה טעם להגיע ליעוץ ולקבוע תאריך לניתוח כך שהתוצאות ישמרו. וכמה משקל ניתן עוד להוריד בערך מהסרת סינר ועודפי עור ושומן ?

הי מלי, ייעוץ ניתן לבצע כבר עכשיו ולהכווין אותך לגבי מועד ביצוע הניתוח המתאים ביותר עבורך. אין משקל יעד כלשהו שהוא האידאלי או המומלץ ביותר, אבל כעקרון רצוי להגיע לניתוח כשעודפי המשקל והשינויים ההורמונליים של ההיריון כבר מאחורייך. לגבי המשקל שניתן להוריד על ידי הניתוח, הצלחת הניתוח לא נקבעת על ידי כמות הרקמות שהוסרו אלא על ידי היופי של עיצוב הרקמות (העור השומן והשרירים) אשר נותרו בגופך לאחר הניתוח ועל ידי היכולת להותיר סימנים עדינים הממוקמים היטב ומוסתרים בקו הביקיני ובטבור. כל אחת וכמות עודפי הרקמה שיש להסיר אצלה, הטווח הוא רחב ויכול לנוע בין 2 ק"ג ועד (השיא שלי אני חושב...)9.5 ק"ג. ואני יודע על מקרים שהסירו אפילו כמות רבה יותר של רקמה. לסיכום, תוכלי לפנות לייעוץ כבר בתקופה הקרובה בכדי לתכנן נכון את הניתוח שלך. בהצלחה, ד"ר חי 054-6773805