מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה ומתיחת בטן

07/10/2014 | 15:19 | מאת: מור

לאחר התלבטויות ארוכות קיבלתי החלטה לניתוח מתיחת בטן ,אבל לאחר קריאה בפורום אני לא יודעת אם אני אקבל תוצאה יפה ,עם לידות סיימתי מזמן אבל יש סימני מתיחה ישנים בטן תחתונה ומעט מאד מעל התבור .בעיה שניה שעברתי ניתוח מעיים עם צלקת אורכית עד מעל התבור ארוכה ,אין לי הרבה עודף עור והמשקל שלי מתאים לגובה ואין לי בטן נפוחה .יש לי מעט עודף עור שתרכז בבטן התחתונה .השאלות שלי :1)האם אני אשיג תוצאות יפות בניתוח .2)אם לא שואבים זה נחשב מיני ניתוח ? האם מה שמעל התבור נשאר ? כאשר עושים ניתוח האיבריים הפנימיים לא נחשפים ?והאם ניתוח מתיחת בטן גורם לאיברים אחרים להימתח או אין קשר ....והיכן ניתן לראות עבודות שלך ?סליחה על החפירה ותודה מראש בברכת חג שמח

לקריאה נוספת והעמקה

הי מור, כאשר יש צלקת אורכית מעל הטבור עדיין ניתן לעבור מתיחת בטן, אך כמובן שצריך לבדוק ולראות אם את מועמדת אפשרית לניתוח זה. אם באמת אין לך הרבה עודפי עור למעלה אפשר להציע מתיחת הבטן התחתונה ללא ניתוק ושחזור של הטבור. האיברים הפנימיים לא נחשפים בניתוח מתיחת בטן מאחר ודופן הבטן השרירית נשארת כמו שהיא, הניתוח שטחי ביחס אליה ואין חדירה עמוקה יותר. ניתוח מתיחת בטן מותח גם את אבר המין כלפי מעלה (זה בונוס, ויש נשים שמדווחות על שיפור מורגש בהנאה בעת קיום יחסי מין). הניתוח גם מותח במידת מה את עור המותניים ואת הירכיים העליונות הקדמיות, אבל לא משפיע על אזורי גוף אחרים. תוכלי לראות עבודות רבות שלי באתר האינטרנט שלי בקישור הבא: http://www.drhai.co.il/%D7%92%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%94/%D7%A2%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%AA-%D7%91%D7%98%D7%9F-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA/