הסרת פפילומה מהגב

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

06/04/2011 | 17:52 | מאת: רחל כהן

לבעלי יש חתיכת עור בגודל עינב מצומק שנים רבות ובמשך השבוע האחרון החל גם לדמם. בשבוע הבא יש לנו חתונה של הבת ואנו מעוניינים להסיר זאת. א. האם מסוכן להשאר במצב זה? קיבלנו הפנייה לרופא דרך הכללית, התייעצות רק ביום רביעי הבא וסביר להניח שניתוח יהיה רק לאחר הפסח. ב. האם אפשר לעשות זאת לפי יום שלישי הקרוב. בתודה מראש.

10/04/2011 | 16:01 | מאת: פרופ' דניאל האובן

לום רב בכדי לנתח אותו ביום שלישי תיצרי קשר עם המרפאה 03-5404499 בהצלחה

19/04/2011 | 22:37 | מאת: רחל כהן

תודה על ההתייחסות, בעלי נותח באסותה באר שבע ביום חמישי בתאריך 7.4.11 הכל בסדר.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים