כדורים לאחר הקטנת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

15/03/2011 | 23:58 | מאת: רונית

ערב טוב אני מעוניינת לעשות הגדלת חזה,לאחרונה נודע לי שלאחר הגדלת חזה הנני נדרשת לקחת כדורים באופן קבוע וזאת על מנת שלא יווצרו סיבוכים כאלו ואחרים ובכלל לשמור על הצורה האסטטית. ברצוני לדעת באם זה נכון או כמובן רק שמועות. בתודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה
16/03/2011 | 16:59 | מאת: פרופ' דניאל האובן

למיטב ידיעתי אין צורך בלקיחת כדורים לאחר הגדלת חזה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים