דחוף ביותר

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/08/2008 | 14:48 | מאת: אילנה

אני אילנה בת 33 יש לי שאלה הייתי באישפוז במשך יומיים עם חשש לפצע בקיבה. אני סובלת מכאבים עזים בגב התחתון ברום הבטן ובאיזור הקיבה. עשיתי בדיקת אולטרסאונד בטן, ובדיקה קניקולוגית ובידיקת כיס המרה. נתנו לי בבית החולים את התרופות: פפברין, לוטון ואנטיביוטיקה בשם אופלודקס. ואמרו לי שאני צריכה לבצע בדיקה של גסטרוסקופיה וסיטי בטן. רצתי לשאול ממה יכולים להיגרם לי הכאבים האלה באזורים שציינתי למעלה? אולם הבדיקות שרשומות למעלה שאותם ביצעתי תקינות.

לקריאה נוספת והעמקה
23/08/2008 | 17:48 | מאת: רעות

זה נשמע לך הגיוני לחזור מאישפוז בבית חולים בשל כאבי בטן ולשאול רוקח בפורום ממה נובעים הכאבים ? אני מאחלת לך שתרגישי טוב אבל אם יש לך כאבים חזקים את צריכה לראות רופא בכל מסגרת קיימת, כולל חדר מיון.

26/08/2008 | 08:45 | מאת: אוריין לניאדו

אילנה בוקר טוב, זהו פורום של ייעוץ תרופתי , אין ביכולתינו לתת לך מידע רפואי בנושאים ששאלת, עליך לפנות לרופא מומחה -גסטרואנרולוג. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי