טיפול בפיגמנטציה בפנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

12/10/2013 | 10:18 | מאת: סיוון

היי, מזה שלוש שנים אני סובלת מתופעת פיגמנטציה באיזור הפנים שלצערי רק גוברת. ניסיתי טיפולים דרך 2 רופאי עור, אך לצערי למרות שחל שיפור לעיתים, לאחר זמן התופעה חזרה ואף החריפה. לפני מספר ימים קניתי את הקרם המשקם של חברת ANANDA, שמבוסס על חומרים טבעיים ואני מקווה לראות שיפור. רציתי לדעת מיה דעתך על קרם זה. בנוסף, אשמח לדעת האם ישנם טיפולים טבעיים המטפלים בבעיה, כי לאחר שנפגעתי מהרפואה הקונבציונאלית, אני מעוניינת לפנות לטיפולים טבעיים. שמעתי גם על דיקור קוסמטי. אשמח מאוד לקבל את תשובתך, או תשובה של כל מי שהתנסתה ויכולה לחוות דעתה. תודה רבה:-)

13/10/2013 | 20:28 | מאת: מיכל לזרוביץ

סיון ערב טוב, אכן, הדבר המומלץ הוא לטפל במקור הבעיה אך ניתן לטפל גם בסימפטום במקביל. הדבר דורש איבחון. פיגמנטציה היא על רקע גורמים שונים. חשיפה מיותרת לשמש וכו'. מטפלים ברפואה טבעית מאמינים כי גורמים מסייעים לתופעה זו מלבד חשיפה לשמש הוא כבד שאיננו מתפקד בצורה טובה וכן תזונה לקויה. אז כמובן ניתן לטפל ברפואה טבעית, אפשר להתאים פורמולה טבעית להבהרה, אפשר דיקור קוסמטי וכמובן תזונה נכונה יכולה לסייע. ממליצה לך להגיע לאבחון נטורופתי על מנת לטפל בך. לבריאות מיכל לזרוביץ N.D, ד"ר לנטורופתיה ורפואה טבעית נטורופתית ומומחית בטיפולים טבעיים http://www.ginko-natural.com 0546499302

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים