בעיות עור ורגישות לכרום
דיון מתוך פורום מיקרונידלינג - טיפול וטשטוש צלקות
מיכל שלום! אני סובלת כבר שנים מבעיית עור שאף רופא לא הצליח לאתר את מקורה (עשיתי ביופסיה, דגימות, בדיקות דם, טסטים ועוד). בבדיקת טסטים שעשיתי התברר שאני רגישה לכרום. לפני כשבוע התחלתי לקחת אומגה 3 שהמליצו לי עליה לטיפול בבעיות עור. הבעיה שמאז מצב העור שלי החמיר ויש לי נקודות אדומות וגירוי נוראי על חלקים נוספים בגוף (שלא היו קודם) והשערתי היא שאולי זה קשור לרגישות. יש לי 2 שאלות בעניין: 1) האם יש באלספה כרום וזה נשמע שזה יכולה להיות הסיבה להתפשטות? 2) האם יש מאכלים שבהם נמצא הכרום שעלולים לגרום גם לאותן תופעות? תודה מראש, אלה
אלה שלום רב, באופן עקרוני אלספא מופק מדגים, דגים הם אחד מהמקורות לכרום בתזונתנו. אולי זוהי סיבת הבעיה. את הכרום ניתן למצוא גם במזונות הבאים: תירס, דגנים מלאים, בשר, שמרי בירה, בננה, פלפל ירוק, תרד, תפוחי עץ, מולסה, עופות, מוצרי חלב שעועית יבשה, ביצים, פטריות, צדפות, תפוחי אדמה. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ N.D נטורופתית ומומחית בטיפולים טבעיים www.ginko-natural.com