שאלה לגבי קמח ואקנה

דיון מתוך פורום  מיקרונידלינג - טיפול וטשטוש צלקות

11/02/2006 | 14:05 | מאת: אמיליו

קראתי באתר שלחם לבן מחמיר אקנה השאלה שלי האם לחם שחוק עדיף על לחם רגיל? בקשר להחמרת האקנה

לקריאה נוספת והעמקה
12/02/2006 | 09:13 | מאת: מיכל לזרוביץ

אמיליו שלום פחמימות מזוקקות כסוכר, קמח לבן הם מאכלים בעלי ערך גליקמי גבוה מעלים את רמת האינסולין בדם, הטסטוסטרון גם עולה ומעודד התפתחות אקנה.לכן מומלץ לחם מדגנים מלאים שאיננו מעלה את רמת האינסולין בדם. לחם שחור לא בהכרח עשוי מדגנים מלאים (לעיתים זה צבעו מאחר והוכנס קרמל), לכן כתחליף ללחם לבן יש להקפיד לצרוך לחם מדגנים מלאים (שיהיה כתוב על האריזה). אגב, ניתן להתאים טיפול נטורופתי לאקנה. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ

17/02/2006 | 10:08 | מאת: שמרית

שלום, אני סובלת כבר שנה מגרד כרוני במפשעה. בתחילה חשבתי שזה קנדידה, לבסוף התברר שלא וכיום אני בטיפול בתחום הרפואה הסינית. מה שאני חושבת שקרה הוא שמרוב כל הטיפולים/שמנים/משחות/שימוש בשמן עץ התה העור באיבר המין שלי נהרס לגמרי. האם זה הגיוני? האם זה יכול להביא לרגישות לזיהומים וחיידקים בצורה כל כל יומיומית? האם כדאי לבדוק את זה אצל רופא עור מומחה? תודה מראש, שמרית

מנהל פורום מיקרונידלינג - טיפול וטשטוש צלקות