אכילת כבד

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

30/09/2003 | 16:01 | מאת: שירי

שלום לכולם למיטב ידיעתי כבד משמש כפילטר בגוף ולכן אני מניחה שהוא מכיל הרבה פסולת. מצד שני הוא ידוע כמקור מצויין לברזל. הייתי רוצה לקרוא מה דעתכם, כלומר: יתרונות וחסרונות באכילת כבד תודה, שירי

30/09/2003 | 21:55 | מאת: טל בלו

שלום שירי בבתי טבע מובחרים ניתן לרכוש כבד עוף אורגני . מחירו יקר אך הוא טעים , בריא ועשיר בברזל. בנוסף הוא עשיר בחומצה פולית. גם כבד לא אורגני בהנחה שאוכלים אותו פעם ,פעמיים בשבוע לא יגרום נזק. בקיצור ,לנשים-מומלץ. ,לגברים-רק במידה ויש פתולוגיה. שנה טובה טל

03/10/2003 | 17:50 | מאת: Gubi

שלום שירי, הרופא היהודי המהולל ( MAX GERSON (1881-1959 אשר עזר לרפא (ההדגש הוא על עזר שכן אני מאמין כי הגוף מרפא, ואנו רק עוזרים לו באמצעים שונים. בנוסף לכך, למעט במצבי חרום מסוימים, אין אדם יכול לרפא יותר מאשר את עצמו) מאות אנשים ממחלת הסרטן, השתמש בין השאר בדיאטה צמחונית, הרבה מיצי ירקות (מעט גם פירות), חוקני קפה ומספר תוספי מזון. הבשר היחידי אותו הגיש המוסד לחוליו האונקולוגיים היה כבד עגל טרי. בתו Charlotte Gerson ממשיכה את מסורתו של אביה ב - Gerson Institute . שנה טובה, גובי - יעוץ והדרכה באונקולוגיה טבעית

מנהל פורום רפואה משלימה