מזון חריף
דיון מתוך פורום רפואה משלימה
שלום רב, אני מבקשת לברר האם זה נכון שלא רצוי לאכול מזון חריף בזמן הריון, ואם אכן - מדוע?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום מירי מזון חריף פועל ברפואה הסינית על הריאות והמעי הגס, הוא מייזע ומניע את האנרגיה בצורה חזקה. בחודשי ההריון הראשונים אנחנו לא מעוניינים להניע את האנרגיה בצורה חזקה על מנת שלא לגרום להפלה. התזונה בהריון צריכה להיות מורכבת ממזונות ניטראלים בעיקרן, מחממים או מקררים בעדינות כדוגמת דגנים, ירקות כתומים, מעט בשר, דגים, שיבות שועל, עשב שעורה. שיהיה במזל טל