אלרגיה
דיון מתוך פורום רפואה משלימה
שלום, בשנים האחרונות מסתבר כי פתחתי אלרגיה לעדשים וחומוס. שעועית לבנה דווקא אין בעייה, רק עדשים וחומוס. יום לאחר אכילת עדשים או חומוס מופיעות לי נקודות קטנות אדומות באיזור כפות הרגליים והקרסול שמגרדות בטירוף. אני בת 40 ועד לפני כ- 5 שנים אכלתי חומוס ועדשים בלי שום בעייה. השאלה, האם ישנה אפשרות לצרוך את האינזים החסר לפירוק חומוס ועדשים? תודה רבה
שלום עדה לדעתי, הפתרון הנכון נמצא בהימנעות מאותם קטניות שאת רגישה אליהם. חג שמח טל