בעולם שבו בריאות ותזונה הפכו לאתגר מרכזי בחיינו, ד"ר רונית הנגבי (Ph.d) מציעה פתרון מעשי ומבוסס ניסיון לכל מי שמתמודד עם סוכרת או מחפש דרך חיים בריאה יותר. כבעלת דוקטורט בסטטיסטיקה יישומית ומומחית בתחום ה-Big Data ושיווק מבוססי נתונים, ד"ר הנגבי מביאה גישה אנליטית ומדעית לעולם התזונה הקטוגנית. ההכשרה המקצועית שלה בקורדון בלו היוקרתי בפריז, לצד חמש תעודות התמחות בתחומי הבישול והאפייה, מעניקה לה את הבסיס המקצועי הנדרש לפיתוח מתכונים ושיטות עבודה ייחודיות בתחום התזונה דלת הפחמימות.
המסע המקצועי של ד"ר הנגבי בתחום התזונה הקטוגנית החל מתוך צורך אישי עמוק כאשר אובחנה כסוכרתית, אירוע שהוביל לשינוי פרדיגמטי בתפיסת עולמה התזונתית. התהליך הטרנספורמטיבי שעברה הוביל אותה לפתח מעבדה קולינרית ביתית שבה היא יוצרת אוכל גורמה ומאפים דלי פחמימות באמצעות טכניקות מתקדמות וחומרי גלם חלופיים כגון קמח שקדים. הידע המעמיק שצברה בתחום מתבטא בשלושה ספרים שכתבה על התזונה הקטוגנית, המהווים מקור ידע מהימן ומעשי לכל המעוניין להכיר את עקרונות התזונה ולהטמיע אותם בחיי היומיום.
כמומחית המשלבת רקע אקדמי מחקרי עם הכשרה קולינרית מקצועית, ד"ר הנגבי מציעה גישה ייחודית המותאמת הן לסוכרתיים מסוג 1, כולל ילדים ונוער בליווי רפואי מתאים, והן לכל מי שמעוניין באורח חיים בריא המבוסס על תזונה דלת פחמימות. הניסיון הרב שצברה כבעלת חברות הייטק ומגשרת עסקית מאפשר לה להבין את האתגרים של שילוב אורח חיים בריא בעולם העסקי התובעני, ולפתח פתרונות מעשיים ליישום התזונה הקטוגנית גם בסביבה עסקית, במסעדות ובאירועים חברתיים.
הסדנאות האישיות שמעבירה ד"ר הנגבי מהוות פלטפורמה ללמידה חווייתית שבה משתתפים לומדים טכניקות בישול ואפייה מתקדמות, מקבלים כלים מעשיים ליישום התזונה הקטוגנית ונחשפים למגוון רחב של מתכונים ללא סוכר ודלי פחמימות. המתודולוגיה הייחודית שפיתחה מאפשרת למשתתפים להבין כי התזונה הקטוגנית אינה ויתור אלא שינוי תפיסתי המאפשר ליהנות ממגוון עשיר של מאכלים המבוססים על שומן איכותי מן החי והצומח, תוך שמירה על בריאות מיטבית ושיפור משמעותי באיכות החיים, ברמות האנרגיה, בריכוז ובאיכות השינה.
החזון המקצועי של ד"ר הנגבי מתמקד בהנגשת הידע והניסיון שצברה לקהל הרחב, תוך מתן דגש על ליווי אישי, תמיכה מקצועית והקניית כלים מעשיים להטמעת שינוי אורח החיים. הגישה המקצועית והמדעית שלה, בשילוב עם הניסיון האישי והיכולת להתאים פתרונות אינדיבידואליים, הופכים אותה למקור סמכות ואמינות בתחום התזונה הקטוגנית בישראל.
בין אם אתם מתמודדים עם אתגרים בריאותיים, מחפשים לשפר את איכות חייכם או פשוט סקרנים לגלות עולם קולינרי חדש ומרתק, הזמן להתחיל את המסע שלכם לעבר חיים בריאים יותר הוא עכשיו. צרו קשר עוד היום לתיאום סדנה אישית או ייעוץ מקצועי, וגלו כיצד התזונה הקטוגנית יכולה לשנות את חייכם לטובה.
*ד"ר הנגבי היא דוקטור לסטטיסטיקה יישומית (PhD) ומתמחה בבישול ואפייה קטוגניים. היא אינה רופאה או דיאטנית קלינית. מומלץ להיוועץ עם איש מקצוע רפואי לפני שינוי תזונתי משמעותי.
קרדיט לתמונה: פזית אסולין
ב': 20:00 - 10:00
ג': 20:00 - 10:00
ד': 20:00 - 10:00
ה': 20:00 - 10:00
היא התחילה את המסע הקולינרי שלה מתוך משבר אישי והיום ד"ר...