פורום רפואת עור ואסתטיקה

הפורום יעסוק במחלות עור שונות, בפתולוגיה של העור, בתופעות כגון פסוריאזיס, פצעים, אקנה, בבעיות ציפורניים ושיער וכן, באבחון וטיפול בנקודות חן ובסרטן העור.
9387 הודעות
9154 תשובות מומחה

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה

האם פילינג עמוק יעיל בטיפול בהיפרפיגמנטציה פוסט דלקתית שנוצרה סביב צלקת ניתוחית בבטן?

15/04/2024 | 04:38 | מאת: אורי

בן 30. לפני כמה שנים ראיתי שיש לי על שק אשכים נקודה סגולה/אדומה/שחורה. רופא העור אמר שזה נים דם. בדקתי את זה שוב מולו שנה אחרי, אמר שוב שזה נים דם ואין צורך לעקוב אחרי זה. כעת, שמתי לב שהנקודה הפכה לשחורה בלבד ובולטת החוצה שאפשר לגעת בה קצת. חשוב לציין שזה לא היה ככה לפני כמה ימים, אלא היה כמו שהיה תמיד והשתנה ממש ביומיים האחרונים. האם עליי לדאוג?

14/04/2024 | 23:35 | מאת: אושר

תרכובת קליגמן..האם יש למרוח את הקרם עד להספגה בעור או להניח בטפיחות שתישאר שכבה? ועוד שאלה.. האם צריך לדייק כדי לא ליצור הבהרה מסביב לכתמי הפיגמנטציה? תודה

13/04/2024 | 19:58 | מאת: דניאל

היי פוצצתי חצקונים במצח ושיפשפתע את העור ואז אחרי 5 דק יצאתי לחורשה ונגע לי במצח זבוב מגעיל אחרי 3 דק שטפתי במים וקצת סבון האם אפשר להדבק ככה במחלות

13/04/2024 | 19:39 | מאת: אסנת

לבתי בת 21 יש המון שיער בפנים. מגיל 14 טיפלנו בשלל שיטות להסיר את הכמות , יש אמנם הפחתה בכמות אבל עדיין יש הרבה. מהי השיטה שבאמת עובדת? תודה

12/04/2024 | 13:51 | מאת: אור

מה ההבדל בין שמפו אגיספור לשמפו ניזורל ולאיזה מהם פחות תופעות לוואי?

11/04/2024 | 23:12 | מאת: שירה

במשך שבועיים לקחתי איטרנול פעמיים ביום לטיפול בפטרת העור. תחילה נראה שחל שיפור ניכר אך לקראת סוף הטיפול המצב החמיר ומאז מחמיר מיום ליום. סיימתי את השימוש בתרופה לפני 4 ימים. האם תיתכן הטבה בהמשך או שאם כרגע יש מגמת החמרה כבר אין סיכוי להטבה ללא טיפול נוסף?

11/04/2024 | 20:51 | מאת: אור

לאחרונה סובלת מגירודים ושרפות בקרקפת כאילו הולכים עליי דברים ראיתי גם התקרחות מקדימה וקשקשים לאחרונה. אני צובעת את שיערי בתדירות גבוה בלית ברירה שיער לבן מגיל צעיר. הפעם אחרי הצבע זה החמיר ממש. הענין הוא שיש לי גירודים ועור יבש גם בשאר הגוף. הייתי אצל רופאת עור היום ועל הגב שלי יש מלא כתמים של פטריה לטענתה. אפילו לא בדקה את הקרקפת שכבר נראת סדוקה ופצועה. החליטה שזה פטריה גם בראש מבלי לבדוק את הראש ורשמה שמפו שאמרה לחפוף ולשטוף פלג גוף עליון במשך חודש ולאחר מכן פעם בשבוע. וכדור טריקן פעם בשבוע למשך חודש. העור שלי מרגיש מגורה ואני מגרדת במקומות שבכלל אין בהם פטריה. האם זה באמת פטריה או יכול להישמע כמחלת עור אחרת? ודבר שני, הבנתי שהטריקן הזה כדור קשוח מאוד ואסור לקחת אותו אם יש הפרעות קצב לב. אני כרגע בבירור בנושא בגלל אקג לא תקין ואמורה ללכת לקרדיולוג שמתחמה בהפרעות חשמל של הלב. ןבנוסף לוקחת כבר שנים קרדילוק שזה לטיפול בהפרעות קצב. האם אסור לי לקחת את הכדור הזה? בת 36 אם זה משנה משהו.

11/04/2024 | 14:29 | מאת: נטלי555

הבת שלי בת שלוש התחילו לה לפני 3 חודשים פצעים בצידי האף, עם הזמן הפצעים התחילו להתפשט לצידי הפה וגם העיניים ,הייתי אצל רופאת עור שלא ידעה לאבחן, רופאת ילדים שחשבה שזה אמפטיגו אבל זה לא מגרד הילדה לא נוגעת בזה, זה גם לא מוגלתי איפה אפשר להוסיף תמונה ?

09/04/2024 | 22:21 | מאת: שני כהן

פרופסור שלום רציתי לדעת, כמטופלת פוריות לשעבר קיבלתי במשך כמה שנים גונאל , צטרוטייד, תמיכה פרוגסטרון ודקפפטיל כל חודש וחצי במהלך סבבים. כתוצאה מכך עור הפנים שלי היה נראה מדהים, חיי , קורן וממש שיש. לאחר שנקלטתי להריון וילדתי העור הפך אקנתי ועייף. מלא פיגמנטציה , ראשים לבנים, , מלזמה, דלקת תת עורית וכו. אני יודעת שהורמונים הרבה פעמים מאזנים אקנה. רציתי לדעת איך ניתן להשלים את אי האיזון ההורמונאלי שלי תרופתית עכשיו כשאני כבר לא מטופלת פוריות? אם על ידי גלולות או הורמונים במרשים ואם כן אילו?

לפנות לרופא שמתעסק באסטתיקה ולבחון את הבעייה ואופציות לטיפול

09/04/2024 | 19:38 | מאת: מאיה

שלום רב , בני וחבריו שחו במעין מקומי. לאחר 24 שעות התפתחו אצל כולם סימני פריחה בגפיים - מקו האגן ומטה. הפריחה מגרדת מאד ובשלב זה נראת כמו עקיצות צפופות. אשמח לדעת מה האבחנה והטיפול ?

אבחנה ? טיפול? ממש לא פנו לרופא עור

09/04/2024 | 15:22 | מאת: יפעת

שלום! אני בת 43 וצומחות לי כבר שיערות לבנות בראש מן הסתם.אך האם יש סיבה לכך שהן צומחות בטקסטורה אחרת משיערי.כולן מתולתלות ועבות בעוד ששיערי די חלק.

לא סביר שיש בעייה .. כדאי לפנות לרופא עור

09/04/2024 | 14:29 | מאת: א

שלום. לאמא של חברה שלי יש סדקים עמוקים בכפות הרגליים. היא נמצאת בחו"ל ואני כרגע בארץ עד סוף החודש. אולי אני יכול לרכוש לה פה משהו שיכול לעזור לה? אפשר לראות את התמונות כאן: https://www.facebook.com/share/p/TLnbECZ2zD5MkDVu/ אשמח לדעת מה הטיפול שצריך לעשות. אציין שעשו ביופסיה ולא מצאו פסוריאזיס או משהו.

כל קרם על המדף של סופר פארם ודומיו . פשוט לנסות

09/04/2024 | 14:27 | מאת: שיר

שלום, בני בן 6 התנגש/השתפשף בקיר מחוספס ("שפריץ"). כתוצאה מכך נוצר לו שפשוף גדול במצח בצורת עיגול. לא ירד דם נוזל אך היו לו נקודות שטחיות של דם. לאחר כיומיים נוצר גלד. לאחר כשבוע הגלד התקלף/נשר ומתחתיו יש עור חלק בצבע ורדרד-לבן. האם הכתם של הצבע ישאר כך תמיד או שזה יקבל את הצבע של העור? אציין שצבע עורו יחסית כהה. עברו שבועיים מהפציעה.

בדר״כ זה מסתדר . סבלנות

09/04/2024 | 10:39 | מאת: ירון

מהם היתרונות והחסרונות של שימוש בלייזר וסקולרי CO2 היברידי לטיפול בצלקות שושנת יריחו בזרועות? מה היתרונות והחסרונות של אי טיפול? מהם היתרונות והחסרונות של שימוש בקרם הלבנה על צלקות שושנת יריחו? או של אי טיפול ? הטיפול במחלה עצמה היה בכדורים סיסטמיים והסתיים לפני כחודשיים. האם יש טיפולים נוספים מומלצים בעניין האסתטיקה של הצלקות ?

צר לי לא יודע לייעץ לך

היי, אני מתאמן באופן קבוע, ואחת מתופעות הלוואי הקבועות מהאימונים שלי היא יבלות בידיים. הן לא נפתחות ואם כן זה קורה אחת ל.. השאלה שלי היא האם היבלות האלה הן דבר מסוכן בריאותית או שאם זה לא מפריע לי במיוחד אז אפשר להתעלם והכל בסדר.

יבלות ממאמץ אינם מסוכנות . אבל, כדאי לבדוק עם מדובר ביבלות וירליות פנה לרופא עור

08/04/2024 | 17:59 | מאת: אין

יש לי ריח רע מהמפשעה לא משנה מה אני עושה, גם אם אני מתקלח ושוטף את האיזור אז יש ריח רע יום אחרי זה ואני לא יודע מה לעשות

פנה לרופא עור

שלום, אתמול לקחתי את הילד לים.היה נדמה שאין שמש חזקה (לפחות לא כמו בקיץ), מיותר לציין שזוהי חשיפה ראשונה לאחר עונת החורף. כשחזרנו ראיתי שהילד אדום בכתפיים ובמקומות מסוימים בפנים. קראתי שהחשיפה הראשונה לשמש הכי גרועה ושבמידה וילד מקבל 5 פעמים כוויות בתקופת הילדות קורים דברים שאני אפילו לא רוצה להעלת על הכתב. האם הנזק שנעשה מצטבר לטווח הארוך? האם הוא הפיך? יש מה לעשות עכשיו בדיעבד? חוששת.

אין חשש..על העתיד אין לי מבט.. פשוט להמנע בהמשך משמש..

05/04/2024 | 05:21 | מאת: חנוך

שמתי אלוורה+טבעדרם לכפות רגליים שורפות וזה הקל עליהם אבל קצת מה יכול לעזור חוץ מללכת לרופא עור כי אני לא פנוי עכשיו לכאלה וצריך משהו לאלתר?

למצוא זמן וללכת לרופא עור.. זו שאלה של סדר עדיפויות

קיבלתי על רופא עור, הוראות טיפול לפנים ולקרקפת ביולקטין 10% בהוראות שימוש היצרן כתוב שקרם זה לשימוש ב: כפות ידיים, מרפקים, ברכיים וכ"ו. לא מצויין שימוש בפנים. שאלתי: האם אני יכול להשתמש בקרם זה בפנים ובקרקפת ללא חשש לתופעות כאלו או אחרות?

אין בעייה ..

04/04/2024 | 11:52 | מאת: ליטל

בזמן אלגיה שהתחילה בעורף והתפשטה לפנים (משרשרת) החל לי גם יובש וסדקים בשפתיים. רופא עור נתן לי אלוקום לשפתיים לשבועיים. האם ניתן זמן זה של הטיפול להשתמש גם בתכשירי לחות לשפתיים כגון מדיליפס? תודה

כל תכשיר על בסיס וזלין יעזור

03/04/2024 | 08:40 | מאת: אריק

לפני כשבועיים הסירו לי נגע חשוד ברגל. לאחר 15 יום אחות הסירה את התפרים וביום שלאחר מכן הפצע נראה פתוח. הפצע הפתוח בגודל אגודל. כאב קל בחשיפה למים פושרים. האם רצוי לפנות לרופא והאם לפנות לרופא משפחה, דרמטולוג ואו המבצע של ההליך הכירורגי? קישור לתמונה. https://pasteboard.co/7loW6Jc2Cskn.png

לפנות למנתח

02/04/2024 | 17:47 | מאת: יונתן

באופן מוזר פעם בחןדש וחצי האגודל והאצבע שמגיעה אחריה מתחילות להיות אדומות וכואבות וקשות ולאחר תקופה מתחיל להתקלף, זה אזור מאוד ספציפי וזה מתחדש, כל חודש וחצי זה קורה לי ולא יודע מה גורם לי לזה, מציין שאני סוכרתי בן 38 מאוזן, אבל לא ברור זה כןאב קצת זה אדום.

מציע לפנות לרופא עור לאבחון בזמן שיש בעייה .. ואז אבחון

02/04/2024 | 15:55 | מאת: סמדר

לפני 15 שנה עברתי טיפול בצלקת קלואידית כתוצאה מניתוח לב פתוח. טיפול שנמשך כשנה. אני מיועדת לעבור שוב ניתוח לב פתוח, השאלה שלי כיצד ניתן להימנע מצלקת קלואידית , האם יש תזונה מכינה לכך, תוספי מזון או כל טיפול מקדים אחר. אודה לתשובתכם

הי, לא מכיר

שלום רב, אני מעוניינת לרכוש מכשיר אנטי אייגינג רפואי ביתי בשם NUNA של חברת פרמייר ים המלח. יש לו אישור של FDA ומשרד הבריאות הטיפול מגיע עד לחום של 41 מעלות. המכשיר משתמש בטכנולוגיות אור אדום באורך גל של 633 ננומטר ואורך גל אור אינפרא אדום של 830 ננומטר והוא מיועד לפנים ולגוף אם יש לי נקודות חן האם ממולץ לכסות אותן בזמן שימוש או רק אם הן בולטות? מה בנוגע לנמשים? אודה לתשובה, בברכה, מיכל

לא מומלץ על נקודות חן ..

31/03/2024 | 03:20 | מאת: אבנרי

הי אני עובר על הרשת וכל כך קשה להאמין למשהו.. לפני מספר שנים התחילה אצלי התקרחות בשיער הראש פניתי לרופא עור שאמר שזה נראה תורשתי בחודשים האחרונים המפרצים גדלו מאוד והשיער מקדימה נראה לא משהו אני מחפש מוצר כלשהו שיכול לעזור לי הבעיה שאין לי את כל הכסף שבעולם לנסות את כל המוצרים שמספרים לנו עליהם ואני מחפש משהו שבאמת עובד תוכלו להציע משהו? להפנות למישהו שיעזור וימליץ?

יש היום טיפולים חדשים לבעייה שתיארת .. מוזמן

31/03/2024 | 01:30 | מאת: יפעת

שלום ד"ר.לפני 8 שנים עברתי טיפול לא מקצועי בלייזר להסרת שיער.הקוסמטיקאית אמנם לא כיוונה אל הגבות אך בכל זאת הן נפגעו וחוויתי נשירה עקב כך.מאז אני מנסה לשקם אותן בחומרים שונים.טופלתי בסרום בשילוב דרמה רולר( גלגלת מחטים),אך ללא שינוי.ניסיתי מינוקסידיל 2% אך ללא השפעה.הוצע לי לאחרונה להשתמש במינוקסידיל 5% ואני בתקופת טיפול מזה שבועיים.האם המצב אבוד? כי למיטב הבנתי שורש השערה מצטלק לאחר מכת לייזר במטרה למנוע צמיחה מחודשת....והאם במידה ויצמחו שערות,הן ינשרו לאחר הפסקת הטיפול כפי ששמעתי מכאלו שהפסיקו את המינוקסידיל?אני לא רוצה השתלת גבות בשל תופעות הלוואי.תודה רבה על תשובתך.

נשירת שיער בדר״כ נגרמת רק מקומי בטיפול לייזר

האם יש מניעה לעבור טיפולים למשל מורפאוס 8 תוך נטילת רינבוק ל UC - (ספירות דם תקינות )

פנה למטפל במכשיר .. בבקשה

28/03/2024 | 19:29 | מאת: ענבל

היי, אני סובלת מהתופעה הזו מספר שנים. כל מצב טבעי לחלוטין בו כלי הדם שלנו מתרחבים: אימון גופני, התרגשות, כעס, שינויי טמפרטורות וכו' גורמים לעור שלי להסמיק במס' מוקדים (בעיקר בראש) וזה מלווה בהרגשה של חום עם נימלולים/דקירות שנמשכות לאורך כל גל ההסמקה. זה נמשך דקות ספורות ונעלם. לצערי זה כל פעם חוזר ותוקף וקשה מאוד לחיות עם זה. שמעת פעם על תופעה כזו פרופסור? אתה מכיר דרך שבה ניתן לפתור את זה? אשמח שתכתוב מהידע שלך תודה

אבחון ניתן רק על סמך בדיקה פנה לרופא עור

28/03/2024 | 15:34 | מאת: דליה

שלום רב אני משתמשת בקרם פנים טבעי שאני קונה בחנות טבע. זה קרם שיש בו שמן שקדים, שמן קוקוס ולנולין. אני לא יודעת מה זה לנולין. האם זה טבעי? האם אפשר למרוח אותו על הפנים? אודה מאוד לתשובתך.

חיובי

27/03/2024 | 23:07 | מאת: אודי

שלום פרופסור רציתי לדעת אם בהתפרצות הרפס גניטלי הגיוני שהפצעים יופיעו על שטחים נרחבים למשל במפשעה בצד שמאל ובנוסף באיזור הערווה בצד ימין. תודה מראש

יתכן .. כדי להבדק

27/03/2024 | 22:35 | מאת: שירה

עברתי טיקסל לתיקון השריטה שנגרמה עקב חפץ חד . ההנחיות לא הועברו בצורה תקינה ובעת הסרת איפור חלק מן העור המטופל נפצע בחזרה. לקראת טיפול נוסף לתקן את הנזק, האם לשים קלו קט שהבנתי מרפא צלקות שלא תשאר צלקת או שבגלל שהוא מרפא מידי מהר ולא יחלים טוב ויסגר אלה רק יזרז אדמומיות

אינני ממליץ על טיפולים ואבחנה וירטואלים.. יש לפנות לרופא המטפל

27/03/2024 | 12:03 | מאת: שיר

שלום יש לי פצעונים אדומים בפנים שמשאירים גם סימנים לכן אני שמה לפני השינה רט אויט איפה שיש סימנים מהפצעונים הקודמים, ובבוקר נקודתית על פצעונים חדשים זינדקלין (כך הרופא אמר לי) רציתי לשאול תוך כדי הטיפול בשניהם באיזה סבון פנים מומלץ להשתמש? כי הבנתי שיש כל מיני חומרים שאסור לשים על הפנים בנוסף האם סדר הפעולות הזה תקין?

כל סבון עם לחות

27/03/2024 | 09:41 | מאת: הילית

אני רציתי לשאול במחילה שאלה כללית נשירת שיער תורשתית אם לאמא אשה בת 70 יש קרחות אבל רק בגלל הקרנות לקרקפת שקיבלה בצעירותה. לאמה היה שיער מלא וארוך.. אותה בת 70 בתה יש קרחות עקב הקרנות בקרקפת שקיבלה בצעירותה שבגללם בלוטת התריס נכרתה והיא עם כדורים שנים.. התערבות חיצונית שגורמת להקרחה בראש זה לא נחשב גנטי או תורשתי שיכול לעבור לבת ? סליחה על ההפרעה ואשמח מאוד לדעתך 🙏🙏

כשמה כן היא תורשתית

נוטל פרופסיה ומינוקסידיל כ 7 חודשים (טרם הגעתי ל 7) עד חודש 4 של הטיפול הבחנתי בפחות נשירה וכיסוי מלא של הראש ברמה שאנשים ורפוא העור שלי אמרו לי שיפור משמעותי. לאחר מכן, בחודשים 5-6.5 חוויתי נשירה רצינית במקלחת ובסירוק, ואיבוד תוצאות (לפחות ממה שאני מבחין) אך זה עדיין יותר מקו ההתחלה שהתחלתי. האם הנשירה נראת חזקה ומצד שאני אני מעל קו ההתחלה בסימן 6.5 חודשי טיפול האם התרופות עובדות או שמא עלי לבצע הערכה מחדש?

הטיפול קבוע .. ואין להפסיק אותו ..

27/03/2024 | 02:31 | מאת: פיגמנטציה לאחר חצקונים

שלום רב, במשך השנים היו לי חצקונים בודדים כאשר עברה תקופה לא נשארו צלקות ולא פיגמנטציה לפני חודשיים נוצרו לי כמה חצקונים גדולים בפנים, הם כבר אינם פעילים ונשאר בפנים סימנים אדומים מעט, רופא העור איבחן את זה כפגמנטציה, הרופא המליץ לי על משחה להבהרת הפיגמנטים, האם הם צפויים להיעלם במשך התקופה ? חשוב לציין שמעולם לא היו לי דברים זהים כמו אלו

סביר שכן . עצם קבלת טיפול מצביעה על סיכוי חיובי

26/03/2024 | 20:20 | מאת: קרן

מה ההבדל בין משחה כמו קלו קוט לרצועות סיליקון לטיפול בצלקות אחרי ניתוח? והאם יש עוד דברים שמטפלים בצלקות? ואם כן אלו? תודה.

27/03/2024 | 10:57 | מאת: רעות

אני עובדת עם קלו קוט, יש קלוקוט ג'ל למריחה וקלוקוט תרסיס להתזה ושניהם מתחילים להשפיע תוך כשלושה שבועות והם מאוד נוחים לשימוש רק פעמיים ביום בלי צורך להוריד ולשטוף כמו ביריעות סיליקון.

כולם זהים .. לא כולם עזרים

עשיתי טיפול הסרת שיער בלייזר ונקודת חן הפכה לשחורה ושורפת גם כמה שעות לאחר טיפול. האם יש צורך בבדיקה והאם זה מסוכן?

רצוי שהגורם המטפל יענה ויעקוב אחרי הפעולה

26/03/2024 | 17:43 | מאת: יוסי

שכחתי לציין שהיו תופעות לוואי אחרי הפסקת השימוש במשחה שחלפו לאחר שבוע וחצי ועכשיו חזרו

כנ״ל

26/03/2024 | 17:41 | מאת: יוסי

שלום ד״ר האם הגיוני שאחרי שימוש יתר במשחה טרידרם קרם באיזור איבר המין יופיעו תופעות לוואי אחרי ככמעט חודש מהשימוש? כמובן שאלך להידבק פשוט רציתי לדעת אם זה הגיוני מבחינה רפואית שמשחה יכולה לגרום לתופעות לוואי גם אחרי כמעט חודש. תודה מראש

שלילי

26/03/2024 | 09:20 | מאת: יעלה

שלום רב, רציתי לודא שניתן להשתמש בדואק ג' ל לאורך שנים. תודה

חיובי

25/03/2024 | 19:29 | מאת: אור

היי ד״ר, בעקבות ניתוח של בלוטת התריס שנעשה דרך הפה נוצרה לי בעיה בסנטר- מפגע אסתטי כמו מעין נפיחות שלא חולפת (עברו כ8 חודשים מהניתוח). ביצעתי אולטרסאונד ונכתב כך: בשכבת שומן תת עורי נגע 8*2 ממ תת הדי לא וסקולרי עם מרכיב נוזלי. דלקתי? אחר? אשמח לדעת מה זה אומר והאם ניתן לטפל בזה?

זה אומר שעלייך לפנות לרופא שלך ולברר מולו ומול נסיונו מה זה אומר

25/03/2024 | 19:00 | מאת: נקודת חן עם כמו גלד

שלום הייתי לפני חודש אצל רופאת עור לבדיקת נקודות חן הכל היה תקין אך אתמול שמתי לב שנקודת חן על הרגל יש לי כמו עיגול קטן שנראה כמו גלד כאילו נפצעתי שם ונסגר (יש לי עוד כמה פצעים באזור שם כך שיכול להיות שבאמת נפגעתי) יש לפנות לרופא בהקדם למרות שהייתי לפני בערך חודש אפילו פחות? (הנקודה סימטרית )

25/03/2024 | 19:05 | מאת: בנוסף שכחתי לשאול

בנוסף שכחתי לשאול האם אפשר לחכות עם המצב( יש לי תור עוד חודש )או שלא?

איך אפשר לדעת ? ממליץ לחזור לרופא

22/03/2024 | 19:40 | מאת: טל

יש לי פטרת ציפורניים בידיים וברגליים, אני לוקח את הכדורים טרבינאפין כבר חודשיים למשך 3 חודשים ואין שום סימן של שינוי. האם בטווח זמן הזה אני צריך לראות שינוי מסויים? האם אני צריך ליטול את הכדורים מעבר ל 3 חודשים ממה שהרופא עור נתן לי? האם יש סיכויי הצלחה גבוהים להחלמה?

כדאי לסיים טיפול

22/03/2024 | 23:35 | מאת: טל

מה דעתך לגבי שאר השאלות?

22/03/2024 | 12:59 | מאת: זוהר

מה התשובה לזקן שמגרד הרבה וגם שהוא לא גודל חוץ מאפשר שייב?

לגלח

21/03/2024 | 23:45 | מאת: סימן צהוב על הרגל נראה כמו שטף דם

יש לי סימן צהוב ברגיל שנראה כמו שטף דם עשיתי לפני איזה חודשיים בדיקת eng שמחדירים מחט לשריר אז חשבתי שזה בגלל זה.אבל זה עוד לא עבר ולא לא שמתי לב אם קיבלתי מכה שם (אימונים כדורסל) יש סיבה לדאגה או לפניה לרופא?

לפנות לבדיקה

21/03/2024 | 18:13 | מאת: אביבה

קראתי על אלפא ארבוטין אך משתמשים בזה אופן השימוש? בברכה אביבה

לא מכיר

21/03/2024 | 10:29 | מאת: אנונימיץ

תינוקת בת שנה עם בהירות לבנה בעור לאורך קפלי הצוואר מופיע לאורך כל הקפל רק בצוואר. מה יכול להיות?

נגעים : כדאי שתבדקו אצל רופא

21/03/2024 | 10:28 | מאת: שואלת

שלום, האם פסוריאזיס (לסוגיה השונים) היא מחלה אוטואימונית?

כן

צפורני הבוהנים ברגליים, צבען השתנה לכהה, הן קשיחות מאוד לגזירה וצפורני הידיים, חלקן , נעשו גליות ולא חלקות . איך להחזיר את המצב לקדמותו?

אין אפשרות בדר״כ

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > ... 188