התייעצות לגבי סוג טיפול ובחירת מטפל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/11/2015 | 18:00 | מאת: ronias

שלום אני בן 36 ויש לי בעיה במערכות יחסים זוגיות ממושכות, בד"כ בתחילת הקשר אני מאוד מתלהב ונמשך לבחורה, אך לאחר מספר חודשים מועט (נשמל חודשיים) יורד לי משמעותית מהבחורה וזה יכול גם להגיע למצב של מיאוס וסלידה, ומן הסתם זמן קצר אח"כ הקשר מסתיים בד"כ מיוזמתי. בנוסף לכך יש לי OCD מאובחן ברמה קלה-בינונית ויש לי חשד שהוא קשור לבעיה הנ"ל. מה תחום הטיפול שעוסק בבעיה הזאת? וגם אני לא מעוניין להשקיע כסף רב ולכן מעוניין בטיפול פסיכולוגי אצל מישהו ממכבי, יש לי את רשימת כל המטפלים במכבי אך אני לא יודע שום דבר עליהם, איך אני מוצא שם מישהו טוב? תודה רבה.

שלום לך, טיפול דינמי יתמקד במערכות היחסים, וקרוב לוודאי שגם לשם יגיעו הספקות שלך תוך זמן קצר (לגבי הטיפול עצמו). טיפול קוגניטיבי-התנהגותי יתמקד בהיבט הכפייתי שבחשיבה שלך. שניהם אפשריים. באשר לבחירה - אין כאן כללים. תרים טלפונים ותראה עם מי אתה מרגיש הכי בנוח. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית