אולטרסאונד תלת מימד לאיתור מיומות.

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

22/09/2014 | 17:55 | מאת: אני

שלום רב, אני בת 27 ללא ילדים. בבדיקת US שיגרתית נמצאו לי שתי מיומות. עברתי היסטרוסקופיה פרטית, אך שכחתי לציין בפני הרופא שהגעתי בשל המיומות, מרוב שהייתי לחוצה. ציינתי רק שלא מצליחה להכנס להריון.האם עובדה זו יכולה להשפיע על התוצאה? האם היה מחפש כיוונים שונים בבדיקה? משום שהוא אמר לי שהבדיקה תקינה. רופא פרטי המליץ לי לעשות US תלת מימד... היכן ניתן לבצע בדיקה זו (אני בקופת חולים כללית), והאם יש צורך בהפניה? תודה רבה על המענה!

שלום כדאי לשאול את הרופא שביצע את ההסטרוסקופיה אם המידע היה משנה את הבדיקה - לדעתי לא. לגבי השאלה השניה - נדמה לי שדיברתי איתך היום ישירות. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה