אנדומטרין

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/09/2015 | 18:03 | מאת: מיכל

שלום אחרי IVF של עוברים טריים, הריון של עובר אחד, לוקחת אנדומטרין 3 פעמים ביום. עד מתי מומלץ לקחת את האנדומטרין? והאם יש איזו בדיקה שניתן לעשות אחרי הפסקתו על מנת לדעת שהכל תקין גם בלעדיו? תודה

צריך להמשיך עד שבוע 6, מקובל להמשיך עד שבוע 8 ואפשר להמשיך עד שבוע 10-12. מומלץ לעשות בדיקת אולטראסאונד לוודא את חיוניות ההיריון.

29/09/2015 | 10:34 | מאת: מיכל

עכשיו בדיוק אני בשבוע 9. לפני שבועיים בוצע אולטראסאונד והיה דופק. לפני כמה ימים בגלל דימום קל עשיתי אולטראסאונד נוסף. הכל נראה תקין. הדופק וגודל העובר. אם כך עד מתי יש להמשיך? נתת מס אופציות.. ומה הכוונה בבדיקת חיוניות ההריון?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית