הריון מהפריה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/09/2015 | 06:09 | מאת: אני

שלום פרופסור זיידמן, אני כרגע בהריון מהפריה ( 16 יום לאחר החזרה) , נעשו עד היום רק בדיקות בטא שברוך השם יצאו תקינות. 1. מתי כבר אפשר לשמוע דופק? 2. אם ערך הבטא הראשונה(=316) וערך הבטא השנייה (= 754) יכולים להעיד על מספר העוברים? כי כשהאחות מסרה לי את התשובה הראשונה לאחר 12 יום ( 316) אמרה שיש מצב ליותר מאחד.. 3. שמעתי שמומלץ לנשים בהריון לישון על הצד. האם זה נכון? האם מדובר גם על חודשים ראשונים? תודה רבה וגמר חתימה טובה!

1. כ- 4 שבועות לאחר ההחזרה. 2. יש מצב. 3. זה מתייחס יותר לשליש השלישי וממילא אין לנשים שליטה על כך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית