גיל מבוגר וגלולות DHEA

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/08/2015 | 13:58 | מאת: א

שלום בת 43.אין ילדים.נמצאת בטיפולי פוריות IVF. בשני מחזורי הטיפול נשאבו 10 ביציות מתוכם 3 הופרו. 1. האם DEHA יעיל למישהי במצבי? כדאי לי לקחת? תוך כמה זמן אמור להשפיע? 2. האם התרופה משפיעה על כמות הביציות שנשאבות, או גם משפיעה על איכות הביצות? 3. בהזמנה מחו"ל תרופה של איזו חברה יש בה ריכוזיות גבוה יותר? תודה

1. אני מציע שתקראי באתר www.baby4u.co.il את התשובות http://www.baby4u.co.il/Content.aspx?id=945 2. על כמות ואיכות הביציות. 3. כולם בד"כ בריכוז דומה של 25 או 50 מ"ג.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית