תומכי היריון לאחר תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/08/2015 | 19:13 | מאת: אושרת

שלום רב אני בת 43 ,נקלטתי להיריון תאומים מתרומת ביצית ואני בשבוע ה-8 להריוני. אני לוקחת כל יום מינון משולב של אסטורפם ואנדומטרין 3 פעמים ביום מכל סוג אבקש לדעת עד לאיזה שבוע מקובל לקחת תומכי היריון ? תודה רבה

שבוע 12.

13/08/2015 | 13:12 | מאת: אושרת

פרופ' זיידמן, תודה רבה על התייחסותך. רופא נשים קבע כי עליי לקחת אנדומטרין 3 פעמים ביום עד השבוע 12. האם הטיפול תקין ? תודה רבה

13/08/2015 | 13:12 | מאת: אושרת

פרופ' זיידמן, תודה רבה על התייחסותך. רופא נשים קבע כי עליי לקחת אנדומטרין 3 פעמים ביום עד השבוע 12. האם הטיפול תקין ? תודה רבה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית