תמיכה לאחר החזרת מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/11/2014 | 20:54 | מאת: טליוש

אני בשבוע 8, כבר 5 שבועות מאז החזרת העוברים המוקפאים בסבב שנעשה על בסיס הורמונלי לגמרי. אני לוקחת קרינון ואסטרופם X 2 ביום. ברצוני לדעת מה דעתך על מתי אפשר להפסיק עם התמיכה. ביחידת ה-IVF אמרו לי עד שבוע 12, בכמה מקמות באינטרנט קראתי שעד שבוע 10, ורופא הנשים שלי אמר עד שבוע 9. מדוע ההפרשים הגדולים הללו בדעות, ואיך אפשר לדעת מה נכון לי?

עדיף למלא אחרי המלצת הרופא המטפל, למרות שבד"כ אין צורך בתמיכה מעבר לשבוע 8.

27/11/2014 | 18:52 | מאת: טליוש

יש כאן הנחיות סותרות בין יחידת ה-IVF שבה טופלתי עד כה, לבין הרופא המטפל הנוכחי - רופא הנשים בקהילה. למי אני אמורה להקשיב? ושאלה נוספת - איך יודעים מה נכון לי, אישית. האם ישנם מדדים שניתן לבדוק כדי לדעת?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית