היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/08/2014 | 22:08 | מאת: baby

בת 31, פוליציסטית. 3 הזרעות (הריון כימי 1) שאיבה אחת- החזרת 2 עוברים טריים באיכות מעולה, החזרה של בלסטו' מופשר 100% באיכות מלאה. אין הריון! לא עברתי גרדות/ ניתוחים. (כן לקחו לי ביופסיה מצוואר הרחם אחרי פאפ לא תקין, הביופסית היתה תקינה, כיום גם הפאפ תקין) האם יש צורך לעשות היסטרוסקופי? (היה אמור להיות לי תור ליום ב' אבל קבלתי מחזור רק בלילה יום ה'..) והחולט שנוותר על ההיסטרו ונתחיל בהזרקות לIVF. פתאום ממש ממש ממש חוששת שאולי משהו לא תקין ברחם...

אם לא עשית צילום רחם זה רעיון טוב לעשות היסטרוסקופיה, אם לא תהרי בטיפול החודש.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית