סיכון בצילום רחם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/08/2014 | 19:04 | מאת: הילה

שלום רב, רציתי לדעת אם עשיתי צילום רחם בנובמבר ועברתי לפני חודש הפלה, האם יש סיכון בכך שאעשה צילום רחם נוסף אשר אליו הופניתי ע"י הרופא שלי. אני שומעת תגובות לא טובות על כך שהדבר אסור וצילום רחם עושים פעם אחת. בייחוד שפרק הזמן שעבר הוא פחות משנה

הסיכון לא גדול, השאלה מה התועלת, מאחר שהסיכוי שהחצוצרות שלך לפתע נחסמו קטן מאד.

20/08/2014 | 11:33 | מאת: הילה

בגלל שההריון היה בתחילתו היה חשש לחוץ רחמי ואם ההריון חוץ רחמי החצוצרה יכולה להיות לא תקינה ( עם הידבקויות) יש לי רק חצוצרה ימנית כי בעבר עברתי כבר הריון חוץ רחמי ובסופו של דבר החצוצרה השמאלית הוסרה. משמע הדבר שהזרעה לא תצליח במידה ויש חסימה בחצוצרה הימנית לא?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית