מיואשתתת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/07/2014 | 23:09 | מאת: שירי

בת 25 ב4/7 יום שני למחזור(דימום קצר מאוד לא נראה לי שזה היה אפילו מחזור) קיבלתי זריקת דקפפטיל 3.75 היום עשיתי אולטרסאונד ויש לי ציסטות ממש גדולות הקצה של הציסטה 3. משו הרופא אמר שצריך לשאוב אותן ולהמשיך את הטיפול. רציתי לשאול אם כדאי להמשיך טיפול לאחר שאיבת הציסטות?? האם עדיף לחכות למחזור הבא ולהץחיל מחדש? מתי אני אקבל שוב וסת? והכי חשוב טיפול אחרון הריון כימי האם כדאי לחזור על אותו פרוטוקול שהביא להריון?

כדאי להמשיך טיפול לאחר שאיבת הציסטות. ללא טיפול תקבלי ווסת בעוד חודשיים שלושה. כדאי לשקול חזרה על אותו פרוטוקול שהביא להריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית