חיסון נגד טטנוס בהריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/04/2014 | 22:38 | מאת: מאיה

שלום רב, אני שבוע 16 להריון תאומים (אחרי IVF) נחתכתי מסכין מטבח באצבע ועשו לי תפר אחד. הרופא במוקד המליץ לי לעשות חיסון טטנוס דפתריה במסגרת 72 השעות. קראתי תגובות חלוקות בנוגע לחיסון בעת הריון ואני מאד מודאגת ומתלבטת... האם יש הכרח לחיסון בהתחשב באופי הפציעה והאם הדבר לא מסכן את העוברים בשלב זה של ההריון? מאד אודה לתשובתכם המהירה! מאיה

19/04/2014 | 11:11 | מאת: אחת שיודעת

לא רק שזה לא סיכון . זה אפילו מומלץ לך ולבריאות תינוקך. כאחת שעשתה את החיסון ומודעת לחשיבותו. יתרה מזו, מאחר שתינוקך מתחסן רק לאחר חודשים נגד שעלת. מאוד חשוב שיקבל את הנוגדנים ממך ולכן חשוב שתתחסני. הרבה בריאות

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית