שאלה שחשובה לי

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

21/05/2015 | 23:08 | מאת: סמדי

אני נמצאת בדיור מוגן כמעט שנה. יש מדריך וע.סוציאלית. אני עובדת כמה שעות. ואנחנו 4 חברים בדירה.לוקחת את הטיפול כמו שצריך. מה שקורה המדריך לוקח את הכדורים שלי בתיק שלו ומסתובב איתם. פעם בשבוע אנחנו מסדרים קלמר. מה קורה אם הוא לא יגיע לעבודה והכדורים אצלו? האם זה בסדר שזה אצלו בתיק.? לי זה לא ניראה בסדר.הע.סוציאלית יודעת מיזה. תודה.

סמדי שלום, לדעתי זה ממש לא בסדר ולא שמעתי בשום מקום על התנהלות שכזו. למה מדריך צריך לקחת אחריות על הכדורים שלך? אנשים שעובדים לגור בדיור מוגן אמורים להיות עצמאים בכל הנוגע לטיפול תרופתי ובמידה שזקוקים לעזרה ניתן למצוא פתרונות כמו ארון נעול בו מאוחסנות התרופות לכל החודש ומידי שבוע מסדרים קלמר. ייתכן והמדריך לוקח את התרופות לארון נעול במשרד או משהו כזה? בכל אופן עלייך לברר את חששותייך המוצדקים עם העו"ס המלווה אותך. נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה