בן 19- בעיות זקפה במהלך אקט מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/12/2016 | 20:16 | מאת: דני

בן 19. לפני כשנה התחלתי לקיים יחסי מין,זוכר את הפעם הראשונה כלחוצה מאוד מאוד. לא הצלחתי להגיע לזקפה,ניסנו 2 3 פעמים בימים נפרדים ורק לאחר מכן הגעתי לזקפה. אך מאז ועד היום במהלך האקט אני סובל מירידה בזקפה זאת אומרת שלאחר החדירה שמתחילה בזקפה רגילה וטובה אני סובל פשוט מאוד מירידה עד כדי אי אפשרות לחדור בשנית,לכן האקט עצמו לוקח מעט מאוד זמן וללא גיוון בתנוחות. ממה יכול להגרם דבר כזה בגילי הצעיר ? חשוב להגיד שאני כן שם לב שבמהלך האקט עצמו אני מוצף במחשבות של הנה זה יורד והנה זה עומד לרדת וכו'. וכן לחוץ,אך זה רק בגלל הפחד שזה יקרה ואני די נכנס ל ''מעגל קסמים'' של פחד שאי אפשר לצאת ממנו אך לא בטוח שזו הסיבה. אולי זה רק הפחד שמא זה יקרה

שלום,אתה נתת לעצמך את התשובה. אי אפשר לתפקד מינית כשחושבים מחשבות לחץ ודאגה, תתרכז בהנאה ועם אוירה מינית בראש והכל יזרום. למה אתה רוצה לחדור מיד שוב? גבר צריך הפסקה אחרי שהוא גומר. אם בעתיד זה לא יסתדר תפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איטם. יש גם רופא סקסולוג בצבא

16/12/2016 | 02:25 | מאת: דני

קודם כול תודה רבה על התשובה לא אמרתי שאחרי שאני גומר אי אפשר לחדור שןב. התכוונתי שאת הסקס אני מתחיל בחדירה עם זקפה די טובה וחזקה. ושבזמן שאני בתוך החדירה בתוך הנרתיק,האיבר לאט לאט יורד. זאת אומרת שהוא לא נשאר באותה זקפה כמו שהוא היה שהכנסתי והוא יורד עד כדי שאני לא יכול להמשיך את החדירה ונאלץ לצאת אז מהפחד שזה יקרה אני חושב רק על זה. ולא יודע אם זה יורד מעצם המחשבה שזה עומד לרדת,או שהפחד הוא מזה שזה ירד,וזה יורד מבעיה כלשהי אחרת רפואית בכלל, חשוב לומר שכשאני מביא ביד עם עצמי. הזקפה טובה מאוד אך יורדת תוך שניה אם אני מפסיק "לתחזק אותה" עם להביא ביד. זאת אומרת שאני מאוד מהר מגיע לזקפה מקסימלית אבל מאוד מהר מאבד אותה לכדי חצי זקפה-אי זקפה די דומה למה שקורה בזמן הסקס.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים