ל ארגינין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/10/2016 | 10:38 | מאת: צחי

בן 53.לאחרונה זיקפה חלשה וחוסר חשק מסויים. גורם לבעיות בזוגיות. האם נטילת ל ארגינין עשוייה לסייע ואם כן מה המינון המומלץ? האם כדאי לקחת באופן קבוע או רק לפני קיום יחסים? לפני או אחרי אוכל? מה היעילות הידועה ביחס לתרופות כגון ויאגרה? תודה רבה

לא מוכח כיעיל, מלבד לאפקט פלסבו. לדעתי מיותר. כדאי שתעבור בירור מדוע יש ירידה בזקפה ותקבל טיפול מתאים הן בסימפטום והן בגורמי הסיכון. גש למרפאה העוסקת בבריאות מינית - רשימה באתר איט"ם www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים