איבר המין הגברי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/09/2016 | 23:39 | מאת: מירי

יש תופעה שהייתי רוצה לשאול לגביה אצל בן הזוג שלי. כשאנחנו מגיעים למצב אינטימי, בדרך לזקפה מלאה, איבר המין שלו כאילו קופץ קפיצות קצרות. מזדקץ ואז מעין משתחרר קצת. אני מניחה שזו בעיה של עצבים. כמו למשל כשעין קופצת.. השאלה אם יש צורך ללכת לבדוק? אם זה שכיח? והאם זה מעיד על בעיה? תודה רבה.

אין לבן הזוג שלך שום בעיה. לא של עצבים ולא של שום דבר אחר. הוא אינו רובוט ואיבר המין שלו אינו איבר מין של רובוט. הוא מגיב לתגובות מהמח והוא לא חייב להיות זקור במאה אחוזים לכל אורך המשחק המקדים והמשגל. אם הוא מצליח להגיע לזקפה טובה שנשמרת בעת החדירה - זה נשמע תקין לגמרי ואין צורך לבדוק.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים